Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Arī Itālijas A futbola sērijas spēlētāju skāris Covid-19 vīruss

Itālijas A sērijas čempionvienības Turīnas Juventus spēlētājam Danielam Rugani trešdien tika konstatēta saslimšana ar Covid-19 vīrusu, taču neilgi pēc tam futbolists ar sociālo tīklu palīdzību pavēstīja, ka viņam viss esot kārtībā.

Juventus paziņoja, ka Rugani simptomi neesot spēcīgi, tomēr piesardzības nolūkos viņš un personas, kuras bijušas kontaktā ar spēlētāju, tiks izolētas no apkārtējiem.

"Ikviens, kurš satraucas par mani, viss ir kārtībā," savā Instagram kontā ierakstu publicēja futbolists. "Visiem iesaku ievērot noteikumus, jo vīruss nevienu nešķiro. Darīsim to pašu dēļ un to cilvēku dēļ, kurus mīlam."

Rugani ir pirmais Itālijas spēcīgākā čempionāta spēlētājs, kuram konstatēta inficēšanās ar Covid-19 vīrusu. Kopumā Itālijā no šī vīrusa dzīvību zaudējuši 827 cilvēki, kas ir otrs lielākais skaits aiz Ķīnas, kur vīruss arī izcēlās.

Futbolists Juventus sistēmā ir jau septiņus gadus, bet šosezon laukumā viņš devies vien trīs mačos. Pēdējais no tiem bija 22.februārī pret SPAL.

Itālijā līdz 3.aprīlim nenotiks nevienas augstākā līmeņa sacensības, tostarp A sērijas futbola mači, bet pagaidām nav skaidrības par UEFA Čempionu un Eiropas līgas spēlēm, jo par tām atbild Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA).

Jau iepriekš UEFA atcēla Eiropas līgas astotdaļfināla spēles starp Milānas Inter un Getafe, kā arī AS Roma un Sevilla.

Vairāki Itālijas futbola klubi līdz nākamajai nedēļai atcēluši treniņus, taču Juventus aizvien turpina trenēties. Ar komandu gan kopā nav tās līderis Krištianu Ronaldu, kurš devies uz dzimteni pie mātes, kura nesen pārcieta insultu.

Itālijā patlaban tiek ievēroti strikti noteikumi. Teju vai visi veikali valstī ir slēgti, taču aptiekas un pārtikas veikali aizvien ir atvērti.

Pēdējo 24 stundu laikā Itālijā dzīvību zaudējuši 196 cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi