Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Bekhems pievienojas ambiciozajai Parīzes Saint-Germain komandai; algu ziedos labdarībai

Kādreizējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Deivids Bekhems pievienojies ambiciozajai Francijas komandai Parīzes Saint-Germain, ceturtdien vēsta angļu mediji.

Pēc līguma parakstīšanas ar Saint-Germain vienību, spēlētājs atklāja, ka saņemto algu ziedos labdarībai.

"Visvairāk esmu priecīgs par iespēju ziedot savu nopelnīto naudu bērnu labdarības organizācijām un projektiem Parīzē. Tas ir kas īpašs," medijiem sacīja Bekhems.

37 gadus vecais futbolists bez darba bija kopš decembra, kad pameta Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas Galaxy. Viņš iepriekš izteicies, ka vēlas karjeru pabeigt kādā no Eiropas klubiem. Šonedēļ tika ziņots, ka anglis trenējas ar Londonas Arsenal komandu. 

Galaxy vienībā Bekhems pavadījis sešas sezonas. Viņš savas karjeras laikā visilgāk spēlēja Anglijas klubā Mančestras United, kuru pārstāvēja no 1993.gada līdz 2003.gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam Spānijas klubam Madrides Real, kuru pārstāvēja līdz 2007.gadam. 

Bekhems Anglijas izlases sastāvā piedalījies 115 mačos un ir tās rindās visvairāk spēles aizvadījušais futbolists. 

Bekhems 1998., 2002. un 2006.gadā spēlēja Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, bet nevienā no šiem turnīriem, kuros Bekhems bija izlases kapteinis, Anglijai neizdevās pārvarēt sacensību ceturtdaļfināla barjeru. 

Francijas čempionāta kopvērtējumā pašlaik Saint-Germain ar 45 punktiem 22 spēlēs atrodas līderpozīcijā, bet tikpat punktu ir arī tuvākajai sekotājai Lionas Olympique

Kā ziņots, Saint-Germain komandu aizpērn iegādājās Kataras kompānija Qatar Sports Investments (QSI) un iztērēja ievērojamas summas jaunu spēlētāju piesaistīšanai. Parīzes klubs pēdējo reizi Francijas čempionātā uzvarējis 1994.gadā. Papildināt savu titulu kolekciju tam neizdevās arī pagājušajā sezonā, jo nacionālajā čempionātā vienība palika otrajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi