Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Čempionvienībai Ventspils smags panākums pret Jūrmalas futbolistiem

Grūtu uzvaru Latvijas virslīgas futbola čempionāta 26.kārtas mačā sestdien izcīnīja pagājušās sezonas čempionvienība Ventspils, kas izbraukumā vien ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja Jūrmalas komandu. Uzvaru viesiem nodrošināja Oļegs Žatkins, kurš precīzi sita spēles 59.minūtē.

Pirms tam sestdien smagu panākumu svinēja arī turnīra līdervienība Daugavpils Daugava, kas savā laukumā tikai ar 1:0 (0:0) pieveica Gulbenes komandu. Šajā mačā vienīgos vārtus 62.minūtē guva nigēriešu uzbrucējs Stenlijs Ibe. Zīmīgi, ka Gulbenes futbolisti pret Daugavpils klubu bez gūtiem vārtiem palika trešo reizi šosezon.

Citā 26.kārtas mačā pie uzvaras tika Skonto, kas divu Rīgas komandu duelī ar 2:1 (2:1) pieveica Metta/LU. Uzvarētājiem abus vārtus guva Alans Sineļņikovs, kurš vienreiz bija precīzs no 11 metru soda sitiena atzīmes, bet zaudētājiem ar vienīgo precīzo sitienu izcēlās Artjoms Loginovs.

Tikmēr punktus zaudēja Liepājas metalurgs, kas nespēja nosargāt trīs vārtu pārsvaru un izbraukumā cīnījās neizšķirti 3:3 (2:0) ar Rīgas Daugavu. Mača 73.minūtē liepājnieki bija vadībā ar 3:0, taču turpinājumā laukuma saimnieki septiņu minūšu laikā guva trīs vārtus, izcīnot punktu šajā mačā.

Liepājas metalurga labā divus vārtus guva Ģirts Karlsons, bet vienreiz precīzs bija Genādijs Soloņicins. Daugavas komandā tikmēr ar precīziem sitieniem izcēlās Georgijs Diakvinišvili, Vitālijs Ziļs un Vadims Gripa.

Kā ziņots, pirmā šīs kārtas spēle notika piektdien, kad JPFS/FK Spartaks komanda, pateicoties diviem Davida Kortesa vārtiem, ar rezultātu 2:0 (2:0) savā laukumā pieveica Jelgavas vienību.

Kopvērtējuma pirmajā vietā pašlaik ar 57 punktiem 26 spēlēs atrodas Daugavpils Daugava, bet no tās par četriem punktiem atpaliek Skonto komanda. Šīm vienībām ar 49 punktiem 25 cīņās seko Ventspils, bet Liepājas metalurgs kontā ir 46 punkti 25 mačos.

Piektajā vietā ar 36 punktiem 26 spēlēs ir JPFS/FK Spartaks, Jūrmalas kontā 30 punkti, bet septītajā vietā esošā Jelgava tikusi pie 23 punktiem. Rīgas Daugava ar 22 punktiem joprojām ir astotā, Gulbene iekrājusi 19 punktus, bet kopvērtējuma pēdējā, desmitajā, vietā ar 18 punktiem atrodas Metta/LU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi