Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Futbola virslīgā migrācija starp klubiem un tabulā

Transferu loga tuvošanās (Eiropā atvērās svētdien, Latvijā atveras pirmdien) ietekmējusi vairāku futbola virslīgas komandu konkurētspēju. Gulbene 17. kārtas spēlei savā laukumā pret līdervienību Daugavu bija pieteikusi tikai 15 spēlētājus, uz rezerves soliņa atrodoties virknei vietējo futbolistu bez virslīgas spēļu pieredzes, bet laukumā gulbeniešiem bija tikai divi leģionāri. Tādā sastāvā komandas galvenais uzdevums bija izvairīties no sagrāves, un tas arī izdevās - 0:2.

Gulbeni pametis uzbrukuma līderis un viens no čempionāta labākajiem snaiperiem Josuke Saito. Japānas «samurajs» turpmāk pārstāvēs čempionvienības Ventspils dzeltenzilās krāsas. Prom uz atrādīšanos devušies arī citi leģionāri, Gulbenē paliekot tikai Tožikazu Irijem un Rijotam Išikavam.

Būtiskus zaudējumus sastāvā piedzīvo čempionāta lielākais pārsteiguma autors Jūrmalas Spartaks. Ganietis Patriks Tvumasi jau ilgu laiku nav redzēts komandas sastāvā, uz Krievijas 1. līgas klubu aizbraukuši atrādīties citi komandas līderi Karloss Rua, Dāvids Kortess un Hairo Moskvera. Bez leģionāriem un, kas svarīgāk, bez uzbrucējiem Spartaka spēles kvalitāte strauji pasliktinājusies, kas negatīvi atsaucas arī uz rezultātiem.

Otro zaudējumu pēc kārtas jūrmalniekiem sagādāja pēdējās vietas īpašniece Jelgava - 3:2. Arī Daiņa Kazakeviča vadītajā komandā briest lielas izmaiņas. Vairāki futbolisti tuvākajā laikā dosies uz pārbaudēm ārzemju klubos, unJelgava tuvākajā laikā arī varētu zaudēt padaudz punktu.

Liepājas metalurgs turpina atgūties. Šoreiz mājās ar 1:0 uzveikta Daugava Rīga, kas ļāvis pietuvoties turnīra tabulā vadošajam četriniekam. Skonto ar 5:0 sagrāva Mettu, bet Ventspils paklupa pret Jūrmalu - 1:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Virslīgas kopvērtējums

Vieta, komanda, punkti (spēlēs)

1.Daugava (D) 34 (17)

2.Skonto 32 (16)

3.Ventspils 30 (16)

4.Spartaks 26 (17)

5.Liep.Metalurgs 25 (15)

6.Daugava (R) 17 (17)

7.Jūrmala 17 (16)

8.Gulbene 16 (17)

9.Jelgava 14 (16)

10.Metta/LU 13 (17)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi