Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Liepājas metalurga futbolisti nekvalificējas Baltijas līgas finālam

Liepājas metalurga futbolistiem nav izdevies kvalificēties Triobet Baltijas līgas finālam. Trešdien atbildes spēlē savā laukumā liepājnieki ar 2:1 (1:0) uzvarēja Marijampoles Sūduva. Taču pirmajā spēlē viesos liepājnieki cieta smagu zaudējumu 0:3, divu spēļu summā - 2:4.Kā zināms, pirmie Baltijas līgas finālā iekļuva FK Ventspils futbolisti, kuri divu spēļu summā ar 2:0 (2:0, 0:0) uzvarēja Tallinas Flora vienību.

Fināls Ventspils – Sūduva paredzēts 4.jūlijā.Spēles sākums aizritēja ar ievērojamu mājinieku pārsvaru. 8.minūtē īsā laika sprīdī metalurgiem bija trīs lieliskas vārtu gūšanas iespējas. Vispirms Grebja sitienu ar galvu atvairīja vārtsargs, tūdaļ pēc stūra sitiena Kavaļausks trāpīja pa stabu, bet vēl pēc brīža Grebis no dažu metru attāluma raidīja bumbu garām vārtiem.16.minūtē pārsvaru liepājniekiem beidzot izdevās realizēt. Pēc stūra sitiena aizsarga atsisto bumbu vārtos raidīja Oskars Kļava – 1:0.Turpinājumā spēle izlīdzinājās, taču laukuma saimnieki uzbruka krietni vairāk un bīstamāk. Līdz pārtraukumam rezultāts gan tā arī nemainījās.Otrajā puslaikā mājinieki turpināja diktēt spēles gaitu, taču reālus draudus pie Sūduva vārtiem labu brīdi izveidot nespēja. Bīstamākie bija efektīgie uzmanīto Kameša un Spasojeviča raidījumi nedaudz garām vārtiem.Puslaika vidū pēc teicamas Soloņicina piespēles teicama izdevība bija Kavaļauskam, taču viņa ar galvu sistā bumba trāpīja pa pārliktni.Liepājnieki turpināja uzbrukt, Marijampoles futbolisti atbildēja ar retiem pretuzbrukumiem, un vienā no tiem guva tik nepieciešamo panākumu. 10 minūtes līdz pamatlaika beigām ķīnieša Ļu Čao slīpu piespēli Spoles sargātajos vārtos pārvirzīja Povils Lukšis.Priekšpēdējā minūtē savainojumu guva un vienlaikus arī noraidījumu izpelnījās Sūduva vārtsargs Vitkausks. Tā kā visas maiņas viesi jau bija izmantojuši, vārtos nācās stāties pussargam Grandē. Soliņicina izpildītais brīvsitiens bija ļoti precīzs, un diez vai to būtu tvēris arī pamatvārtsargs – 2:1.Kompensācijas laikā Sūduva pretuzbrukumā bumbu no tukšiem vārtiem izsita Kļava.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Baltijas līgas pusfināla atbildes spēle

Liepājas metalurgs – Marijampoles Sūduva 2:1 (1:0). Divu spēļu summā 2:4

Vārti: Kļava (16.), Soloņicins (90.) – Lukšis (80.)
Brīdinājumi: Zirnis, Soloņicins, Kļava – Skrobls, Slavicks, Radžus, Alvaress
Noraidījumi: Vitkausks (88.)
Metalurgs: Spole, Kļava, Zirnis (Kamešs, 62.), Kuzņecovs, Rafaļskis, Rakels, Surņins, Kalns, Soloņicins, Grebis (Spasojevičs, 61.), Kavaļausks (Savaļnieks, 84.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi