Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Liepājas metalurgs Virslīgā klūp pret jaunpienācējiem Spartaks

Negaidītu zaudējumu Latvijas virslīgas futbola čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja valsts vicečempioni Liepājas metalurgs, kas savā laukumā ar 1:2 (0:2) piekāpās virslīgas jaunpienācējiem JPFS/FK Spartaks.

JPFS/FK Spartaks komanda tādējādi svinēja savu pirmo uzvaru virslīgas čempionātā.

Spēles rezultāts varēja tikt atklāts jau pašā mača sākumā, taču liepājniekiem laimīgā kārtā bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Mača rezultāts tika atklāts 30.minūtē, kad ar atkārotu sitienu ganietis Patriks Tvumasi pārspēja liepājnieku vārtsargu Pāvelu Šteinboru. Jau divas minūtes vēlāk par aukstu dušu mājiniekiem parūpējās kolumbietis Hairo Moskera, kurš pēc saņemtas piespēles centrā raidīja bumbu vārtu tīklā, bet pretkustībā esošais Šteinbors vairs nebija glābējs.

Cīņas 60.minūtē pēc Tooma Tamošauska centrējuma vārtus guva Valērijs Afanasjevs, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam. Turpinājumā jūrmalnieki nedaudz vairāk koncentrējās spēlei aizsardzībā, kas mājiniekiem deva iespējas vairakkārt bīstami uzbrukt, bet vistuvāk rezultāta izlīdzināšanai spēles 73.minūtē bija Dzintars Zirnis - viņa sitiens ar galvu bija nesekmīgs. Arī mača atlikušajā laikā, lai arī bieži bīstami uzbrūkot, liepājniekiem nebija pa spēkam atspēlēties, rezultātā piedzīvojot pirmo zaudējumu šajā sezonā.

Savukārt citā sestdienas spēlē neizšķirti cīnījās Rīgas Daugavas un Jūrmalas komandas, slēdzot izlīgumu 1:1 (1:1).

Pirmajā puslaikā Daugavas komandu vadībā izvirzīja Aleksejs Aleksejevs, bet izlīdzinājumu drīz vien panāca Igors Aleksejevs.

Atlikušās trīs šīs kārtas spēles notiks svētdien, kad Daugavpils Daugava tiksies ar Skonto, pagājušās sezonas čempionvienība Ventspils cīnīsies ar Gulbenes futbolistiem, bet vēl viena virslīgas debitante Metta/LU samēros spēkus ar Jelgavas komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi