Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Mesi precīzs jau 15.Spānijas čempionāta mačā pēc kārtas; Barcelona kārtējā uzvara

Līdz 15 spēlēm savu gūto vārtu sēriju Spānijas čempionātā svētdien pagarināja līdervienības Barcelona argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi, kura precīzais sitiens nodrošināja komandai uzvaru pār Sevilla - 2:1. Pie panākumiem tika arī abi tuvākie Barcelona sekotāji tabulā - Madrides klubi Atletico un Real.

Barcelona savā laukumā izcīnīja 22.uzvaru Spānijas čempionāta 25 mačos. Pirmā puslaika izskaņā vadībā gan izvirzījās viesi Sevilla, kad precīzi sita aizsargs Alverto Votija, taču Barcelona ar atspēlēšanos nekavējās. Vispirms Davids Vilja (52') panāca 1:1, bet astoņas minūtes vēlāk savus 38.vārtus pašmāju čempionātā šosezon guva Mesi.

Pie uzvaras tika arī tuvākie barseloniešu sekotāji Atletico, kuri ar 1:0 savā laukumā uzveica Espanyol. Vienīgos vārtus ar 11 m soda sitienu mača 38.minūtē guva kolumbietis Radamels Falkao, kurš ar 20 gūtiem vārtiem snaiperu sarakstā ieņem 3.vietu. Panākums arī Madrides Real komandai, kas ar 2:1 izbraukumā uzveica Lakorunjas Deportivo.

Līderiem Barcelona 25 mačos ir 68 punkti, seko Atletico (56) un Madrides Real (52). Vēl desmit punkti mazāk ir 4.vietā esošajiem Malaga. Mesi ir 38 gūti vārti, seko Real uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu (24) un Falkao (20), bet trīs futbolisti iekrājuši pa 12 precīziem sitieniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi