Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Par incidentiem Liepājas metalurga un FK Ventspils spēlē iekasēs 700 latu soda naudu

Latvijas Futbola federācijas disciplinārā komisija pirmdien piespriedusi 700 latu kopējo naudas sodu par nekārtībām, ko izraisīja skatītāji sestdien notikušajā Latvijas virslīgas spēlē, kurā ''Liepājas metalurgs'' uzņēma FK ''Ventspils''.

Šajā spēlē ar 2:1 uzvarēja ''Liepājas metalurgs'' un apdzina FK ''Ventspils'', nokļūstot otrajā vietā turnīra tabulā. Abu komandu atbalstītāji šajā spēlē izcēlās ar nekārtību radīšanu. FK ''Ventspils'' piešķirts 500 latu sods par tā līdzjutēju izraisītām nekārtībām tribīnēs, uguns lāpu mešanu uz laukuma un skrejceļa, huligānisku rīcību pret apsardzes darbiniekiem, savukārt ''Liepājas metalurgam'' piešķirts 200 latu sods par tā līdzjutēju izraisītām nekārtībām - izskriešanu no tribīnēm ar degošu uguns lāpu un tās mešanu uz skrejceļa.

Aģentūra BNS jau ziņoja, ka kādam uzņēmuma "Metalurgs" apsargam Ventspils kluba līdzjutēji radījuši miesas bojājumus un viņš ievietots Liepājas Reģionālajā slimnīcā.

Par agresīvu uzbrukumu pretiniekam pēc spēles apturēšanas uz trim spēlēm diskvalificēts un ar 200 latiem sodīts FK ''Ventspils'' spēlētājs Jevgeņijs Kosmačovs, kurš tika noraidīts jau šā mača kompensācijas laikā.

Sods piešķirts arī par Latvijas futbolā ierasto lietu - necenzētu vārdu sistemātisku lietošanu un tiesnešu apvainošanu. Šoreiz par to ar 100 latiem sodīta ''Jūrmala-VV'' par tās atbalstītāju klaigāšanu svētdien ''Skonto'' stadionā notikušajā spēlē pret JFK ''Olimps''.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi