Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rudņevam trīs gūti vārti UEFA Eiropas līgas spēlē pret Turīnas Juventus

Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs guvis trīs vārtus UEFA Eiropas līgas grupu turnīra pirmās kārtas spēlē, kurā viņa pārstāvētā komanda Poznaņas Lech viesos nospēlēja neizšķirti 3:3 (2:1) ar titulēto Itālijas klubu Turīnas Juventus.Spēles 13.minūtē Rudņevs aukstasinīgi realizēja 11 metru soda sitienu, bet 30.

minūtē pēc vairākiem Juve vārtsarga un aizsargu atvairītajiem sitieniem bija īstajā vietā, lai triektu bumbu tukšos vārtos un panāktu 2:0 Polijas kluba labā.Īsi pirms pārtraukuma mājinieki vienus vārtus atguva, otrajā puslaikā dominēja spēlē un guva vēl divus vārtus. Taču kompensācijas laikā Latvijas futbolists ar izcilu sitienu no 25 metriem vārtu augšējā stūrī panāca sensacionālu neizšķirtu.

“Šis noteikti ir manas karjeras spožākais vakars, esmu ļoti gandarīts. Par šo spēli varēšu stāstīt saviem bērniem. Mums bija arī iespējas uzvarēt, taču rezultāts 3:3 vienalga ir labs. Ko domāju pirms tam, kad iesitu trešos vārtus? Neko daudz, apzinājos, ka tas ir mazliet neprāts, bet spēles laiks beidzās, tāpēc bija jāmēģina,” Latvijas futbolists citēts Lech mājas lapā internetā.

Citā Eiropas līgas spēlē Edgara Gaurača pārstāvētā Moldovas čempionvienība Tiraspoles Šeriff ar 1:2 piekāpās Nīderlandes klubam Alkmāras AZ. Latvijas futbolists laukumā izgāja uz maiņu 88.minūtē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi