Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bite turpinās atbalstīt LHF; kļūst arī par PČ hokejā sponsoru

Mobilo sakaru operators Bite pirmdien parakstīja jaunu divu gadu sadarbības līgumu ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) un SIA Hokeja akadēmija, kļūstot par Latvijas hokeja valstsvienību lielfanu un pirmo oficiālo atbalstītāju pasaules čempionātam hokejā, kas 2021.gadā notiks arī Latvijā, ziņo LHF.

Nākamo divu gadu sadarbības ietvaros neizpaliks arī īpašas aktivitātes un uzmanība Latvijas hokeja faniem, pavadot mūsu hokeja valstsvienības uz abiem gaidāmajiem pasaules čempionātiem hokejā, kas 2020.gadā notiks Šveicē, bet 2021.gadā – Latvijā un Baltkrievijā.

“Hokejā spilgti redzam komandas darbu un degsmi iet uz mērķi. Tās ir tradīcijas, emocijas un īpašs #kopāspēks. Arī Bitei šīs visas ir ļoti saprotamas un svarīgas vērtības, tāpēc jau divus gadus mums ir tas gods būt par LHF ģenerālsponsoru," uzsvēra Bites vadītājs Kaspars Buls. "Ilgtermiņa sadarbība ir pareiza spēles stratēģija, tāpēc esam nolēmuši paplašināt līdzšinējo sadarbību un atbalstu hokejam Latvijā, kļūstot par izlases ģenerālsponsoru, kā arī pirmo oficiālo atbalstītāju pasaules čempionātam hokejā, kas 2021.gadā notiks Latvijā.”

Bite un LHF sadarbību uzsāka pirms diviem gadiem, Bitei kļūstot par Latvijas hokeja valstsvienību ģenerālsponsoru jeb lielfanu. Līdzšinējās sadarbības laikā ir sniegts atbalsts hokeja un spēlētāju attīstībai, kā arī īstenotas vairākas aktivitātes šī sporta veida faniem.

“Aizvadītajos gados Bites atbalstam ir bijusi būtiska nozīme Latvijas hokeja izlases sasniegumos, un man ir patiess prieks par mūsu līdzšinējo sadarbību," piebilda LHF valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis. "Jāuzsver, ka, līdz ar jauna sadarbības līguma parakstīšanu Bite ir kļuvusi par Latvijas hokeja valstsvienības ilgāko atbalstītāju. Turklāt nākamajos gados atbalsts būs nepieciešams ne tikai mūsu hokejistu un hokeja attīstībai kopumā, bet arī čempionāta organizēšanai Latvijā visaugstākajā līmenī, sagādājot neaizmirstamus mirkļus arī šī sporta veida līdzjutējiem, pie kā jau esam uzsākuši darbu.” 

“Mums ar Biti ir kopīgi mērķi un vērtības tostarp attīstība, darbs komandā, tiecoties veidot Latviju par hokeja lielvalsti," kopīgu skatījumu uzsvēra arī Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs. "Tāpat man ļoti patīk strādāt ar Latvijas hokejistiem, jo viņi vienlaikus reprezentē šīs valsts vērtības – lielu ieguldīto darbu, mērķtiecību, godīgumu un pilnu atdevi. Pasaules čempionāts hokejā, kas 2021.gadā notiks Latvijā, būs lieliska iespēja parādīt šīs valsts skaistumu plašākai pasaulei. Nākamajos gados mūs sagaida liels hokeja notikumu “vilnis” - pasaules čempionāti hokejā Šveicē un Latvijā, kā arī kvalifikācija ziemas olimpiskajām spēlēm Pekinā. Domāju, ka Bites atbalstam būs liela nozīme, gan organizējot čempionātu Latvijā, gan iedvesmojot jaunos hokeja spēlētājus un fanus.”

2020.gada pasaules čempionāts hokejā no 8. līdz 24.maijam norisināsies Šveices pilsētās Cīrihē un Lozannā. Latvijas hokeja izlase tā ietvaros spēlēs Cīrihes apakšgrupā, kur tās pretinieki būs Krievijas, Somijas, Amerikas Savienoto Valstu, Šveices, Norvēģijas, Itālijas un Kazahstānas valstsvienības. 2021.gada pasaules meistarsacīkstes no 7. līdz 23.maijam notiks Latvijas galvaspilsētā Rīgā un Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.

Latvijas komanda Starptautiskās hokeja federācijas rangā šobrīd ar 3025 punktiem ieņem 10.pozīciju.

Top komentāri

Novērotājs
N
Kalvītis. Latvijas ekonomikas balsts un nesavtības piemērs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi