Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Ābols: No SKA komandas gaidījām aktīvāku un agresīvāku spēles sākumu

Latvijas hokeja klubs Rīgas Dinamo mačā pret Sanktpēterburgas SKA vienību pretinieku izpildījumā nav sagaidījis prognozēto aktīvo un agresīvo spēles sākumu, kas ietekmējis arī mājinieku apņēmību uzbrukumu veidošanā, uzskata Dinamo komandas galvenais treneris Artis Ābols.

Kā ziņots, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas Dinamo, turpinot astoņu mājas spēļu sēriju, sestdien ar rezultātu 4:2 (0:1, 3:0, 1:1) uzvarēja spēcīgo SKA vienību un pirmoreiz šosezon izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

"Gatavojāmies, ka SKA spēli sāks aktīvi un agresīvi, taču tā nenotika. Sākām viņiem pielāgoties, kas uzbrukumos noveda pie mērķtiecības trūkuma, tiecoties uz vārtiem," pauda Ābols. "Agresivitāte un mērķtiecība parādījās otrās trešdaļas sākumā, kad guvām trīs vārtus. Vēlāk iniciatīva pārgāja SKA komandas pusē, tomēr puiši ir malači, ka izturēja."

Tāpat treneris vēlējās pateikties šajā mačā ļoti kuplā skaitā sanākušajiem atbalstītājiem.

"Uzskatām, ka Gints Meija var darboties labāk, tāpēc devām viņam vietu citā virknējumā. Viņam tas izdevās," Meijas pārvietošanu prom no Marcela Hosas maiņas skaidroja Ābols, kurš piekrita, ka pēdējā laika uzvaras jūtami ir uzlabojušas noskaņojumu komandā.

"Labi varu vērtēt tikai pirmās un pēdējās desmit spēles minūtes. Tik īsā laikā uzvaru nevar nopelnīt, tomēr puiši beigās centos to panākt, un tas šobrīd mums ir svarīgi," izteicās SKA komandas galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs.

Mājas spēļu sēriju Rīgas Dinamo turpinās līdz 1.decembrim, bet nākamajā mačā rīdzinieki pirmdien samēros spēkus ar spēcīgo Helsinku Jokerit vienību no Somijas.

Pašlaik Rīgas Dinamo ar 37 punktiem 31 spēlē Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpusies uz 13.vietu 14 klubu konkurencē, no labāko astoņnieka atpaliekot par sešiem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi