Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

FOTO: Rīgas Dinamo Liepājā zaudē Sanktpēterburgas SKA hokejistiem

Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas kārtējā spēlē svētdien Liepājā ar 2:3 pagarinājumā zaudēja Sanktpēterburgas SKA komandai, piedzīvojot trešo zaudējumu četrās šīs sezonas savstarpējās cīņās. Piecu mājas spēļu sēriju Dinamo pabeigs otrdien, kad Arēnā Rīga viesosies Maskavas CSKA hokejisti.

Šuplers noskumis par zaudētajiem punktiem, Sikora priecīgs arī par diviem

Salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli (3:4 pret Čerepovecas Severstaļ) rīdzinieku sastāvā bija notikusi tikai viena izmaiņa – ceturtajā uzbrucēju trijniekā Bukarta vietā spēlēja Podziņš. Mačam bija pieteikts arī savainojumu izārstējušais Cibuļskis.

Spēles sākumā mazliet aktīvāk uzbruka viesi. Viņi arī nopelnīja pirmo noraidījumu, ko Dinamo ļoti ātri pārvērta vārtu guvumā. Pēc lieliskas Trotera piespēles ripu vārtos no asa leņķa raidīja Lauris Dārziņš. Viņam šis bija 20.vārtu guvums sezonā, turklāt ar precīzu metienu Lauris atzīmējies jau sestajā spēlē pēc kārtas.

Pirmā perioda izskaņā par rupju spēli pret Hartiganu 2+10 minūšu sodu nopelnīja SKA spožākā zvaigzne Aleksejs Jašins.

Uz noraidījumu rēķina gan pirmās trešdaļas beigās, gan otrās sākumā rīdzinieki saglabāja nelielu pārsvaru, ko realizēt izdevās perioda vidū. Pacīnījies par ripu laukuma stūrī, Karsums to atspēlēja Sotniekam, kurš ar ļoti spēcīgu metienu trieca to vārtu tīklā – 2:0.

Otrais periods beidzās mazliet kuriozi. Atskanot sirēnai par otrās trešdaļas beigām, ripu rīdzinieku vārtos iemeta Jašins. Pat pēc ilgas galvenā tiesneša konsultācijas ar videotiesnesi lēmums par to, vai vārtu guvums būtu jāieskaita, netika pieņemts. Tika sākoties trešajam periodam, kļuva skaidrs, ka metiens izdarīts mirkli par vēlu, un Dinamo saglabāja divu vārtu pārsvaru.

Trešās trešdaļas sākumā SKA spiediens uz mājinieku vārtiem arvien pieauga. Vairākas reizes komandu glāba Holts, bet sestajā minūtē viņš pieļāva nelielu kļūdu, ielaižot ripu pēc ne pārāk spēcīga metiena no zilās līnijas – 2:1. Bet nepilnas septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām viesi arī panāca izlīdzinājumu.

Divarpus minūtes līdz trešā perioda beigām lieliska iespēja vēlreiz izvirzīt savu komandu vadībā bija Karsumam, taču viņš, izslidojis viens pret vienu, nespēja apspēlēt SKA vārtsargu Štepaneku. Toties pēdējo pusotru minūti rīdziniekiem nācās izturēt skaitliskā mazākumā.

Pagarinājumā dinamiešiem bija divas labas iespējas gūt uzvaras vārtus, taču Štepaneks palika nepārspēts. Toties sešas sekundes līdz papildlaika beigām otro reizi Holta vārtos ripu ieraidīja Artjuhins.

Komandām šī bija jau ceturtā savstarpējā spēle šosezon. Pirmajā viesos uzvarēja rīdzinieki (5:4 pagarinājumā), divās nākamajās pārāki bija SKA hokejisti (6:4 un 5:3).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kontinentālā hokeja līga

Rīgas Dinamo – Sanktpēterburgas SKA 2:3 (1:0, 1:0, 0:2, 0:1)

Vārti: 7:19 Dārziņš (Troters, M.Rēdlihs, vair.) – 1:0, 29:06 Sotnieks (Karsums) – 2:0, 45:30 Artjuhins (Gusevs) – 2:1, 53:10 Deņisovs (Fransons, Veinhandls) – 2:2, 64:54 Artjuhins (Afinogenovs) – 2:3

Metieni: 19 - 32
Soda min.: 10 - 24
Iemetieni: 29 - 30

Dinamo: Holts, J.Rēdlihs – Ozoliņš, Ņiživijs – Hartigans – Surovijs, Sotnieks – Reķis, Karsums – Sprukts – Ankipāns, Galviņš – Kr.Rēdlihs, Dārziņš – Troters – M.Rēdlihs, Cibuļskis, Podziņš – Petrovickis – Štāls

KHL Rietumu zonas turnīra tabula

1.Lokomotiv     43 87
2.Dinamo (M)   44 76
3.SKA               43 74
4.Severstaļ      44 70
5.Atlant            43 69
6.Dinamo (Mn) 47 66
7.Spartak         44 64
8.Dinamo (R)    45 62
9.Torpedo        42 53
10.CSKA           43 47
11.Vitjaz          42 41

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi