Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

FOTO, VIDEO: Ķēniņš Stenlija kausa izcīņā debitē ar zaudējumu pēdējā minūtē

Latviešu hokeja uzbrucējs Ronalds Ķēniņš trešdien ar zaudējumu debitēja Stenlija kausa izcīņas turnīrā. Viņa pārstāvētā Vankūveras Canucks Rietumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā mačā savā laukumā ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:2) piekāpās Kalgari Flames hokejistiem, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot zaudētājos ar 0-1.

Lai gan spēles 33.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Bo Horvats, tie izrādījās Canucks vienīgie gūtie vārti šajā spēlē. Turpinājumā Deivids Džonss trešā perioda ievadā panāca 1:1, bet tikai 30 sekundes pirms pamatlaika beigām Kriss Rasels guva uzvaras vārtus, sarūgtinot mājinieku līdzjutējus.

Ķēniņš uz ledus pavadīja 13 minūtes un vienu sekundi, izceļoties ar trim spēka paņēmieniem un neitrālu lietderības koeficientu. Kā zināms, regulārajā turnīrā latvietis piedalījās 30 mačos, kuros iekrāja 12 (4+8) rezultativitātes punktus un -2 lietderības koeficientu.

Par aizvadītās spēles spožāko zvaigzni tika atzīts Flames šveiciešu vārtsargs Jonass Hillers, kurš tika galā ar 29 mājinieku raidījumiem, bet Canucks zviedru vārtsargs Edijs Laks atvairīja 28 no 30.

Nākamā spēle turpat Vankūverā notiks piektdien, bet pēc tam gaidāmi divi dueļi Kalgari.

Citā Rietumu konferences play-off mačā Čikāgas Blackhawks hokejisti tikai otrajā papildlaikā viesos ar 4:3 apspēlēja Nešvilas Predators. Uzvaras vārtus spēles 88.minūtē guva aizsargs Dankans Kīts, kuram arī rezultatīva piespēle, bet mājiniekus neglāba pat Kolina Vilsona divi gūtie vārti. Čikāga šajā mačā atspēlējās no 0:3.

Vēl divas spēles Austrumu konferencē - Otavas Senators viesos ar 3:4 atzina Monreālas Canadiens pārākumu, lai gan vārtus guva pirmie un vēl mačā izskaņā rezultāts bija 3:3. Spēles 58.minūtē Canadiens uzvaru nodrošināja Braiens Flins. Vēl citā mačā Ņujorkas Islanders viesos ar 4:1 pārliecinoši apspēlēja Vašingtonas Capitals. Uzvarētāju labā divi vārti Brokam Nelsonam. Visās sērijas rezultāts ir 1-0.

Canucks - Flames spēles labākie momenti. VIDEO


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi