Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Girgensonam piespēle, Bufalo zaudējums NHL pastarīšu divkaujā

Ar rezultatīvu piespēli pirmdien NHL regulārajā čempionātā izcēlās latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, tomēr viņa pārstāvētā Bufalo Sabres komanda piedzīvoja kārtējo neveiksmi. Šoreiz savā laukumā ar 2:3 (2:1; 0:1; 0:1) nācās atzīt citu līgas pastarīšu Edmontonas Oilers pārākumu. Edmontoniešiem tas bija ceturtais panākums pēdējos piecos mačos.

Neveiksmīgs Bufalo bija jau pats spēles sākums, kad jau 32.sekundē Džefs Petrī izvirzīja vadībā viesus. Turpinājumā gan Sabres kapteinis Stīvs Ots panāca izlīdzinājumu, bet trešdaļas pēdējā minūtē Drū Stafords mazākumā jau izvirzīja mājiniekus vadībā. Otro vārtu guvumā rezultatīva pierspēle arī Girgensonam. Abās atlikušajās trešdaļās gan Sabres vārtus vairs gūt nespēja, bet savā cietoksnī ielaida pa vienai ripai un piekāpās ar 2:3.

Girgensons laukumā pavadīja 12 minūtes un 13 sekundes, izcēlās ar rezultatīvu piespēli un +1 lietderības koeficientu, vienu metienu pa vārtiem un vienu bloķētu metienu, kā arī četriem spēka paņēmieniem. Sezonā latvietim 54 mačos 17 (5+12) punkti un -7 lietderība.

Sabres komanda ar 38 punktiem 55 spēlēs aizvien ir pārliecinoši vājākā komanda līgā. Nākošie ar 44 punktiem 58 spēlēs ir tieši Oilers.

Līdz olimpiskajām spēlēm Sabres aizvadīs vēl divus mačus - trešdien mājās ar Pitsburgas Penguins un ceturtdien viesos pret Otavas Senators. Kā zināms, Girgensons iekļauts Latvijas olimpiskās hokeja izlases sastāvā, bet izlasi Sočos vadīs Sabres galvenā trenera vietas izpildītājs Teds Nolans.

Abi ar NHL organizētu čarterreisu Sočos ieradīsies 10.februārī.

Girgensons piespēlē, Stafords izvirza vadībā Sabres


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas projekta Sporto visa klase jaunā – 11. sezona

Ar šo mācību gadu ir sākusies Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) projekta Sporto visa klase 11. sezona. Projekta ietvaros jau ceturto gadu notiek arī LOK un VAS Latvijas Loto iniciatīva Kustība...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi