Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Latvija pirmspēdējā pārbaudes spēlē uzņem Slovākiju

Uzlabot pārbaudes spēļu bilanci nebūs viegli. Latvijas hokeja valstsvienība gatavošanos pasaules čempionātam spēļu režīmā beigs ar divām spēlēm piektdien (plkst. 19.30) un sestdien (17.00) Arēnā Rīga pret rangā vienu vietu augstāk esošo Slovākiju. Pēc 2014. gada pasaules čempionāta Slovākija rangā ieņem astoto, Latvija - devīto vietu.

Ar dažiem izņēmumiem pirmajā mačā Latvijas izlasei būs optimāls sastāvs, pēc ceturtdienas treniņa atklāja Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis. "Laukumā dosies 95 procenti spēlētāju, kuri brauks uz pasaules čempionātu," norādīja Beļavskis. Atpūta pirmajā mačā tiks dota Mārim Jasam, kurš izbraukumā Norvēģijā rāvās divās frontes līnijās - ierastajā vietā aizsardzībā un arī uzbrukumā. Vārtus sargās Edgars Masaļskis.

"Komandā ir labs noskaņojums, rīt spēlēs galvenais sastāvs, un centīsimies uzvarēt," par spīti pieciem zaudējumiem aizvadītajās sešās pārbaudes spēlēs, optimistiski noskaņots ir Beļavskis. "Neskatoties uz zaudējumiem, panikas nav, jo puiši progresē. Vispirms jāuzlabo spiediens uz vārtiem. Treniņos strādājam arī pie uzbrukumu nobeiguma fāzes, tomēr nedrīkst aizmirst arī par aizsardzību un disciplīnu."

Pasaules čempionātā pirmo spēli Latvija 1.maijā aizvadīs pret Kanādu.

Latvijas izlases plānotās maiņas 24. un 25.IV spēlēm Arēnā Rīga ar Slovākiju
Masaļskis (Muštukovs); K. Rēdlihs - Jerofejevs, M. Rēdlihs - Sprukts - Bukarts, Sotnieks - Galviņš, Daugaviņš - Džeriņš - Dārziņš, Cibuļskis - M. Širokovs, Cipulis - Bērziņš - Saulietis, Demiters - M. Jass, K. Jass - Ābols - Bajaruns.

Rezervē: Ševčenko, Andersons, R. Lipsbergs, Jevpalovs, Jekimovs

Visu rakstu Būs nopietns eksaminētājs lasiet piektdienas, 24.aprīļa, laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pievērs uzmanību!

Latvijas un Slovākijas izlase pēdējo savstarpējo spēli aizvadīja pagājušā gada maijā Bratislavā pirms 2014. gada pasaules čempionāta. Slovakia Cup turnīrā slovāki uzvarēja ar 5:3. Pasaules čempionātā pēdējā savstarpējā mačā 2013. gadā Helsinkos Latvija bija pārāka ar 5:3
Slovākijas izlases sastāvā būs trīs spēlētāji, kas pārstāvējuši Rīgas Dinamo. Šosezon Rīgas komandā KHL čempionātā spēlēja aizsargs Milans Jurčina, kuram piektdien būs 50. spēle valstsvienībā. Uzbrucējs Marcels Haščāks Dinamo spēlēja 2013./2014. gada, savukārt uzbrucējs Tomašs Surovijs - 2010./2011. gada sezonā
Rīgā mēs redzēsim četrus NHL sezonu aizvadījušus spēlētājus. Slovākijas izlasē no NHL būs aizsargs Andrejs Mesarošs (Bufalo Sabres), kā arī uzbrucēji Tomāšs Kopeckis (Floridas Panthers), Marko Daņo (Kolumbusas Blue Jackets) un Rihards Panīks (Toronto Maple Leafs)

Hokejs

Latvijas izlases pārbaudes spēles 2.IV ar Baltkrieviju 1:2 4.IV ar Baltkrieviju 1:0 9.IV ar Franciju 1:2 10.IV ar Franciju 0:1 17.IV ar Norvēģiju 1:2 18.IV ar Norvēģiju 3:7 24.IV ar Slovākiju 25.IV ar Slovākiju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi