Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Naumovs pārceļas uz Donbass pie Šuplera

Bijušais Rīgas Dinamo vārtsargu treneris Sergejs Naumovs savu karjeru turpinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Doņeckas Donbass pie Latvijā labi zināmā slovāku speciālista Jūliusa Šuplera, vēsta Krievijas mediji.

Naumovs (43) iepriekšējās četras sezonas aizvadīja Rīgā, pirmajā no tām 29 spēlēs sargājot komandas vārtus KHL čempionātā. Pēc tam S.Naumovs sāka vārtsargu trenera karjeru. Pēc aizvadītās sezonas Dinamo līgumu ar viņu nepagarināja, piesaistot somu speciālistu Miku Tarvainenu.

Naumovs kā spēlētājs piedalījies 11 pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs, bet klubu līmenī spēlējis ASV zemākajās līgās, Krievijā, Zviedrijā, Baltkrievijā un Latvijā. Aizvadītajā pasaules čempionātā hokejā viņš vārtsargu trenera pienākumus pildīja arī Latvijas izlasē.

Donbass vārtus jaunajā sezonā sargās zviedrs ar 54 spēļu pieredzi NHL Eriks Ersbergs, kurš 2011.gadā līdz Gagarina kausam aizveda Ufas Salavat Julaev komandu, bet aizvadītajā sezonā tika daudz kritizēts un Ufā nepalika. Vēl Ukrainas komanda piesaistījusi slovāku Janu Laco, kurš šopavasar pasaules čempionātā spoži iemirdzējās Slovākijas izlases rindās, aizvedot to līdz pat finālam.

Komandā ir arī baltkrievu vārtsargs Stepans Gorjačevskis, kurš pērn itin sekmīgi sargāja kluba vārtus Krievijas Augstākās līgas (VHL) regulārajā čempionātā un play-off.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi