Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

NHL vadība gatavojas atcelt arī Winter Classic spēli

Lai arī nedēļas nogalē Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība un tās Spēlētāju asociācija (NHLPA) uzturēja minimālu kontaktu jautājumā par jauna kolektīvā līguma noslēgšanu, abas puses joprojām ir tālu no kompromisa, tāpēc līgas vadība šonedēļ plāno atcelt _Winter Classic _spēli.

Abas puses nav tikušās kopš aizpagājušās ceturtdienas, kad NHLPA noraidīja līgas vadības jauno kolektīvā līguma piedāvājumu, sperot platu soli sezonas atcelšanas virzienā.

Tajā NHL piedāvāja līgai un spēlētājiem ieņēmumus dalīt tieši uz pusēm. Līga vēlējās, lai sezona sāktos 2.novembrī un tiktu izspēlētas visas 82 [katrai komandai] plānotās regulārā čempionāta cīņas. Līgas piedāvājumam spēlētāji atbildēja ar trim saviem variantiem, bet neviens no tiem neietvēra peļņas sadali uz pusēm.

Vēlāk abu pušu piedāvājumi tika noņemti no galda, bet līgas vadība bija spiesta atcelt visas regulārā čempionāta spēles līdz 30.novembrim, kas nozīmē, ka aizvadīt pilnu sezonu vairs nav iespējams.

ESPN apgalvo, ka jau šīs nedēļas ceturtdienā līgas vadība plāno atcelt šīs sezonas Winter Classic spēli.

NHL komisāra vietnieks Bils Deilijs pirmdien atklāja, ka abas puses neplāno tuvākajā laikā satikties, tomēr līgas vadība ir gatava to darīt pēc iespējas ātrāk. "Mūsu iepriekšējais piedāvājums tika atsaukts, bet tagad mēs cenšamies izdomāt, kāds varētu izskatīties mūsu nākamais priekšlikums. Ceram, ka NHLPA dara to pašu."

Tikmēr NHLPA vadītājs Donalds Fērs kategoriski noraidījis, ka spēlētāji apzināti vilcina laiku un izvairās no tikšanās ar NHL vadību. "Mēs nemitīgi esam likuši skaidri manīt, ka esam gatavi apspriest visus iespējamos piedāvājumus. Tomēr līgas vadība reizi pēc reizes atsakās ar mums tikties."

Ņemot vērā ASV valdošās viesuļvētras Sendijs radītās problēmas Ņujorkas pilsētā, abu pušu tikšanās šonedēļ ir maz ticama, kas Winter Classic spēles atcelšanu padara par ļoti reālu nākamo soli no NHL vadības puses.

Tradicionālā Winter Classic spēle paredzēta 2013.gada 1.janvārī. Iespaidīgajā Mičiganas štata universitātes stadionā, kas atrodas ASV pilsētā Enārborā, plānots tikties Detroitas Red Wings un Toronto Maple Leafs komandām.

Kā ziņots, līdz šim atcelti 326 NHL regulārā čempionāta mači jeb 26,5% sezonas. Līdzšinējais kolektīvais līgums noslēdzās 15.septembrī, bet NHL sezonu bija plānots sākt 11.oktobrī.

Līgas darbība pārtraukta ceturto reizi kopš 1992.gada. Iepriekšējā NHL lokauta dēļ pilnībā tika atcelta 2004./2005.gada sezona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi