Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Prāgas Lev nepagarinās līgumu ar ģenerālmenedžeri Sējēju

Latvijas speciālists Normunds Sējējs nākamajā sezonā neturpinās ģenerālmenedžera pienākumu pildīšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Čehijas klubā Prāgas Lev, vēsta šīs valsts mediji. 

Kluba vadība izlēmusi ar latvieti nepagarināt līgumu. Tā termiņš beigsies 30.aprīlī. 

Savā oficiālajā paziņojumā klubs pavēstījis, ka tā struktūrā ģenerālmenedžera pozīcija ir tikusi likvidēta, jo turpmāk visus ar sastāvu saistītos lēmumus pieņems kluba īpašnieki.

Latvieša darbs Prāgā ticis augstu novērtēts, tāpēc viņam piedāvāts pildīt konsultanta pienākumus vadības jautājumos, taču Sējējs piedāvājumu nav pieņēmis, jo vēloties nodarboties tieši ar ģenerālmenedžera pienākumiem.

Sējējs iepriekš četrus gadus strādāja par ģenerālmenedžeri Latvijas klubā Rīgas Dinamo, bet pagājušā gada aprīlī darbu pameta. Viņa vietā šosezon ģenerālmenedžera pienākumus Dinamo komandā pilda Juris Opuļskis. 

Iepriekš spēlētāja karjeras laikā Sējējs ilgstoši spēlēja Čehijas čempionātā, bet par Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeri tika apstiprināts pirms komandas pirmās sezonas 2008.gadā. 

Paralēli Sējējs pildīja arī Lev fārmkluba Prāgas Sparta ģenerālmenedžera pienākumus, bet uz pirmo komandu sezonas gaitā uzaicināja vairākus bijušos Rīgas Dinamo hokejistus - Vitāliju Karamnovu, Juraju Mikušu, Marcelu Hosu un Tomašu Suroviju. Savukārt sezonas izskaņā klubam pievienojās arī ilgstoši bez kluba bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Cipulis, bet no Rīgas Dinamo uz Prāgu pārcēlās pieredzējušais Aleksandrs Ņiživijs. 

Sezonas sākumā Lev uz brīdi atradās visas līgas līderpozīcijā, bet vēlāk atkāpās līdz Rietumu konferences kopvērtējuma lejasgalam. Tomēr sezonas beigās vienība izkaroja vietu Gagarina kausa izcīņā. 

Savā debijas sezonā KHL čempionātā Lev regulāro sezonu noslēdza Rietumu konferences kopvērtējuma septītajā vietā, bet Gagarina kausa ceturtdaļfinālā pārliecinoši ar 0-4 piekāpās latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētajai Maskavas CSKA komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi