Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Senators izlīdzina sēriju pret Rangers, Daugaviņš malā

Otavas Senators klubs jau trešo play-off spēli pēc kārtas aizvadīja bez Kaspara Daugaviņa ierindā, šoreiz savā laukumā ar 3:2 papildlaikā pārspējot Ņujorkas Rangers. Tādējādi Stenlija kausa izcīņas 1.kārtā rezultāts sērijā starp šīm komandām ir 2:2. Tikmēr no zaudējuma visā sērijā izglābās Pitsburgas Penguins, ceturtajā mačā ar 10:3 sagraujot Filadelfijas Flyers.

Ņujorkieši guva divus ātrus vārtus vairākumā – 49.sekundē precīzs Antons Strālmans, bet Raiens Kalahans 2:0 panāca spēles 7.minūtē. Otava vienu ripu atguva otrā perioda vidū, kad izcēlās Milans Mihaleks, bet pašās perioda beigās vairākumā 2:2 nodrošināja Sergejs Gončars. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet papildlaikā līdz Kaila Turisa vārtiem bija jāgaida vien nepilnas trīs minūtes – 3:2. Sērijā 2:2, nākamā spēle Ņujorkā.

Tikmēr abās sērijās, kurās rezultāts pirms ceturtās spēles bija 3:0, iedzinēji tomēr izglābās. Tā Pitsburgas Penguins viesos ar 10:3 izgāza visu niknumu par iepriekš ciestajām trim sakāvēm. Flyers vārtos glābējs nebija neviens no abiem krieviem – gan Iļja Brizgalovs, gan Sergejs Bobrovskis ielaida pa piecām ripām. Trīs vārtus uzvarētājiem guva Džordans Stāls, bet divi vārti un piespēle Jevgēņijam Malkinam. Sērijā Penguins panākuši 1:3, nākamā spēle Pitsburgā.

Arī regulārā turnīra labākā komanda Vankūveras Canucks izglābās no zaudējuma jau 1.kārtā, sērijas ceturtajā mačā uzvarot Losandželsoas Kings ar 3:1. Vārtos fantastiski darbojās Vankūveras otrais vārtsargs Korijs Šneiders, kurš tika galā ar 43 Kings metieniem. Sērijā 3:1 Kings labā, nākamē spēle Vankūverā.

NHL Stenlija kausa izcīņa, 1.kārta

Austrumi

Otavas Senators – Ņujorkas Rangers 3:2OT (2:2)

Filadelfijas Flyers – Pitsburgas Penguins 3:10 (3:1)

Rietumi

Losandželosas Kings – Vankūveras Canucks 1:3 (3:1)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi