Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Severstaļ pārtrauc Rīgas Dinamo piecu uzvaru sēriju

Rīgas Dinamo kluba hokejisti piedzīvojuši pirmo zaudējumu pēc piecu uzvarētu spēļu sērijas Kontinentālās hokeja līgas čempionātā. Trešdien Čerepovecā rīdzinieki ar 2:4 piekāpās vietējai Severstaļ vienībai. KHL Rietumu zonas turnīra tabulā ar 31 punktu 18 spēlēs Rīgas Dinamo ieņem trešo vietu. Izbraukuma tūres pēdējo spēli Dinamo aizvadīs piektdien Sanktpēterburgā pret SKA.

Šuplers: Spēle pret Fīniksas Coyotes mums deva jaunus spēkus

Salīdzinājumā ar pirmdienas spēli pret Maskavas Spartak (3:2) rīdzinieku sastāvā Dinamo treneri sastāvā veikuši vairākas izmaiņas. Rīdzinieku vārtus sargā Kriss Holts, aizsardzībā Reķa vietā kopā ar Sotnieku spēlē Laviņš, uzbrucēju trešajā maiņā atgriezies Dārziņš, bet Mikušs atkal apvienots ar Bukartu un Meiju ceturtajā trijniekā.

Bija nospēlētas tikai 29 sekundes, kad ripa viesu vārtu priekšā atlēca pie Jozefa Strakas, un viņš raidīja to Holta sargātajā cietoksnī.

Līdz pirmā perioda vidum mazliet bīstamāk uzbruka Čerepovecas hokejisti, taču tad rīdzinieki izspēlēja ātru pretuzbrukumu, ko ar spēcīgu un ļoti precīzu metienu no iemetiena punkta pabeidza Jurajs Mikušs – 1:1.

Pagāja tikai trīsarpus minūtes, un pēc savlaicīgas J.Rēdliha piespēles no aizvārtes ripu Severstaļ vārtu tālajā stūrī ieraidīja Lauris Dārziņš, un jau 2:1. Pirmās trešdaļas izskaņa pagāja ar visai ievērojamu rīdzinieku pārsvaru.

Otrā perioda sākumā un it īpaši vidū inciatīvu atkal pārņēma laukuma saimnieki, un Holtam vairākas reizes nācās demonstrēt teicamu reakciju, lai noķertu ripu. Dinamo labākā iespēja mainīt rezultātu bija, kad metienus no tuvas distances nerealizēja Karsums un Sprukts.

Diezgan likumsakarīgi Severstaļ trešdaļas beigās – turklāt skaitliskajā mazākumā – panāca neizšķirtu. Izgājienā divi pret divi Čerepovecas uzbrucēji veikli apspēlēja Galviņu, J.Rēdlihu un pēc tam arī Holtu.

Trešās trešdaļas pašā sākumā mājinieki sodīja Dinamo par Karsuma divminūšu sodu. Uz aizsarga tālšāvienu rīdzinieku vārtsargs reaģēja, bet vārtu priekšā izmanīgāks bija Martins Cibaks – 2:3.

Turpinājumā uz ledus ritēja atklāts un brīžam arī diezgan haotisks hokejs, kurā Čerepovecas komandai bija nedaudz vairāk izdevību gūt vēl vienus vārtus. Jau nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām Dinamo treneri izšķīrās par Holta nomaiņu pret sesto laukuma spēlētāju, taču īstu ofensīvu rīdziniekiem tā arī neizdevās izveidot. Ceturto reizi ripa ielidoja tukšos Rīgas komandas vārtos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kontinentālā hokeja līga

Severstaļ – Rīgas Dinamo 4:2 (1:2, 1:0, 2:0)

Vārti: 0:29 Straka (Šefers, Trubačovs) – 1:0, 11:26 Mikušs (Ozoliņš, Cibuļskis) – 1:1, 14:55 Dārziņš (Troters, J.Rēdlihs) – 1:2, 38:40 Ketovs (Šefers, Straka, maz.) – 2:2, 40:25 Cibaks (Cvetkovs, Straka, vair.) – 3:2, 59:43 Trubačovs (Straka, Čudinovs, tukšos vārtos) – 4:2

Metieni: 42 - 28
Soda min.: 12 - 14
Iemetieni: 39 - 38

Dinamo: Telkvists, Cibuļskis – Ozoliņš, Ņiživijs – Hartigans – Surovijs, Laviņš – Sotnieks, Karsums – Sprukts – Ankipāns, Galviņš – J.Rēdlihs, Dārziņš – Troters – M.Rēdlihs, Bukarts – Mikušs – Meija.

KHL Rietumu zonas turnīra tabula

1.Dinamo (M)    16 36
2.Severstaļ       16 31
3.Dinamo (R)     18 31
4.Dinamo (Mn)  18 30
5.Lokomotiv      15 27
6.Torpedo         15 27
7.SKA                17 23

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi