Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Stenlija kausa ieguvēju vārtsargs atsakās tikties ar Baraku Obamu

NHL kluba Boston Bruins vārtsargs Tims Tomass atsacījies kopā ar komandu doties uz Balto namu, lai tiktos ar ASV prezidentu ar Baraku Obamu. Šādi hokejists, kura paziņojums ievietots kluba interneta vietnē, paudis savu protestu pret ASV federālo varas iestāžu politiku.

Pēc T. Tomasa domām, ASV valdība vairāk nav kontrolējama un “apdraud cilvēku tiesības, brīvības un privātumu”. Viņš uzsver, ka šādi procesi notiek visu trīs varas atzaru līmenī. Pēc T. Tomasa vārdiem, tagadējā politika ir krasā pretrunā ar ASV konstitūciju un valsts tēvu – dibinātāju uzskatiem par federālo valdību.

T. Tomass atzīmējis, ka viņa lēmums neierasties uz tikšanos ar prezidentu nav skaidrojams ne ar politisko cīņu, kā arī ne ar attieksmi pret partijām. Pēc T. Tomasa domām, par situāciju, kurā nonākušas ASV, ir atbildīgas abas vadošās partijas.

vēsta Savienoto Valstu plašsaziņas līdzekļi, T. Tomass ir Fox News bijušā programmu vadītāja Glena Beka (Glenn Beck), kas zināms ar saviem konservatīvajiem uzskatiem, piekritējs. Savukārt interneta vietnē Biggovernment, kura aizstāv konservatīvās vērtības, T. Tomass nosaukts par Tējas dzērāju kustības atbalstītāju.

B. Obamas tikšanās ar Boston Bruins spēlētājiem notika 23. janvārī Baltajā namā. Kluba prezidents Kems Nīlijs pie tam paziņoja, kas nožēlo par T. Tomasa lēmumu nepiedalīties šajā pasākumā.

Jāatgādina, ka 2011. gada jūnijā Boston Bruins izcīnīja Stenlija kausu, savukārt T. Tomass iepriekšējā sezonā tika atzīts par NHL regulārā čempionāta labāko vārtsargu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi