Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Traktor ir KHL augšgalā

Pēdējās astoņās spēlēs izcīnītās septiņas uzvaras ļāvušas otrā plānā atstāt Austrumu konferences klubus oligarhus. Čeļabinskas Traktor ir otra labākā punktu summa «austrumos» un trešā visā līgā. KHL čempionāta Rīgas Dinamo unTraktor spēles sākums Arēnā Rīga otrdien pulksten 19.30.

Čeļabinskas komandas veiksmīgais sākums nav tik liels pārsteigums kā Habarovskas Amur līdera lomas uzņemšanās KHL čempionātā. Hokeja eksperti jau pirms sezonas norādīja uz Traktor pārdomāto sastāva komplektāciju, kuras rezultātā «austrumos» tikšot izjaukta četru oligarhu Salavat Julajev, Ak Bars, Avangard un Magņitogorskas Metallurgdominance. Čeļabinskas kluba vadītāji spēlētāju atlasē balstījās uz principa, ka līgā jāņem pārbaudītas vērtības, taču ne pirmā lieluma zvaigznes. No Maskavas Dinamo tika pārvilināts vārtsargs Maikls Gārnets, no Magņitogorskas - Staņislavs Čistovs un Petri Kontiola, no čempionvienības Salavat Julajev - Vladimirs Antipovs, no SKA - Konstantīns Panovs… Komanda tika veidota gandrīz vai no jauna, taču tas netraucēja jau pirmajā mēnesī izvirzīties vadošajās pozīcijās.

Pieredzējušais Krievijas hokeja speciālists septiņdesmito gadu Traktor uzbrucējs Valērijs Belousovs komandā radījis labu mikroklimatu, un veiksmīgā snieguma pamatā ir laba spēle aizsardzībā plus Gārnets. Pēdējās astoņās spēlēsTraktor ielaidis tikai 10 ripas, kas ir slikta ziņa rīdziniekiem, kuriem priekšējā līnijā pietrūkst meistarīgu izpildītāju. Traktoruzvarēja septiņas spēles pēc kārtas. Svētdien Mitiščos pašā galotnē tika zaudēts Atlant ar 1:2. Uzvaras sērijas laikā Čeļabinskas komanda apspēlēja arī tādus spēcīgus klubus kā Ak Bars (2:1), Magņitogorskas Metallurg (5:1), MaskavasDinamo (2:0) un Avangard (2:0).

Uzbrukumā pretiniekiem nepatikšanas var sagādāt visi virknējumi. Jaunā Krievijas zvaigzne Jevgeņijs Kuzņecovs un Maksims Jakuceņa ir guvuši visvairāk - pa septiņām ripām. Konstantīnam Panovam ir visvairāk punktu - 11 (6+5).

Labā ziņa rīdziniekiem ir tā, ka Čeļabinskas hokejistiem izbraukuma sērijā uzkrājies nogurums. Rīgā viņiem būs pēdējā ceturtā spēle viesos. Rīgas Dinamo savukārt beigs četru mājas spēļu sēriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi