Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vargs pievienosies Rīgas Dinamo

Rīgas Dinamo uz vienu sezonu ir noslēdzis līgumu ar 32 gadus veco zviedru centra uzbrucēju Frederiku Vargu, ceturtdien paziņoja klubs.Vargs iepriekšējās divas sezonas aizvadīja Zviedrijas elites sērijas kluba Skellefteå sastāvā, spēlējis tādos zviedru klubos kā MoDo un Timra.Vargs (augums – 186 cm, svars – 90 kg) dzimis 1979.

gada 3.maijā. Savu karjeru viņš uzsāka dzimtās pilsētas klubā, bet pēc tam pārcēlās uz vienu no pazīstamākajām Zviedrijas komandām MoDo. Savas karjeras laikā Vargs ir spēlējis tikai Zviedrijas klubos, šīs valsts spēcīgākajā līgā triju klubu sastāvā (MoDo, Timra un Skellefteå) aizvadot 507 spēles (76 vārti un 112 rezultatīvas piespēles). Vargs trīs reizes ir izcīnījis Zviedrijas elites sērijas sudraba medaļas.

Aizvadītajā sezonā Vargs bija Skellefteå komandas kapteinis un palīdzēja komandai tikt pie sudraba medaļām. Regulārajā čempionātā viņš aizvadīja 50 spēles, guva 11 vārtus un izdarīja 19 piespēles.

Vargs Zviedrijas izlases sastāvā ir piedalījies divos pasaules čempionātos, 16 spēlēs guvis četrus vārtus un izdarījis astoņas piespēles. Spēlējis arī pasaules jauniešu čempionātā.

Zviedru hokeja speciālisti raksturo Vargu kā ļoti strādīgu un fiziski spēcīgu hokejistu ar labu slidojumu, kurš allaž spēlē ar maksimālu atdevi un nevairās no spēka divcīņām. Kā vēl viens no galvenajiem Varga trumpjiem tiek minēta arī prasme cīnīties iemetienos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi