Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Ghetto MX Team uzvara Superkausa jauniešu klasē

1.maijā Monster Energy Superkauss sezonas atklāšanas posmā Valmierā _Ghetto MX Team _pārstāvēja divi sportisti, Uldis Spulle (#79) un Ralfs Guļevskis (#48), startējot Jauniešu klasē. U.Spulle divu braucienu kopvērtējumā izcīnīja uzvaru, R.Guļevskim - 4.vieta, no trešās vietas ieguvēja atpaliekot vien divus punktus.
Valmierā Jauniešu klase bija plaši pārstāvēta, taču jau kvalifikācijā spēcīgajā 34 sportistu konkurencē U.Spulle uzrādīja labāko rezultātu, R.Guļevskim - 10.vieta. 

Pirmajā braucienā, vairāku tūkstošu sacensību apmeklētāju atbalstīti, abi jaunieši uzrādīja pārliecinošu sniegumu. U.Spulle, izcīnot uzvaru jau startā, to spēja noturēt līdz pat brauciena beigām. R.Guļevskis par 5 vietām uzlaboja savu kvalifikācijas rezultātu un pirmā brauciena finišā ierindojās 5.vietā.

Otrais brauciens izvērtās spriedzes pilns. U.Spulle no 5.pozīcijas  startā brauciena laikā spēja aizcīnīties līdz līdera pozīcijai, brauciena pēdējā aplī pieļāva kļūdu un palaida garām divus sportistus. Rezultātā - 3.vieta otrajā braucienā, kas ļāva saglabāt līdera pozīciju kopvērtējumā. R,Guļevskis otrajā braucienā parādīja raksturu, finišējot uzreiz aiz sava komandas biedra 4.vietā, dienas kopvērtējumā - augstā 4.vieta.

“Super! Super! Super!” uzreiz pēc finiša sajūsmu par savu veikumu pauda Superkauss Jauniešu klases 1.posma uzvarētājs U.Spulle. “Konkurence šodien bija patiešām liela. Prieks, ka man izdevās sasniegt savu izvirzīto mērķi - uzvaru! ”

U.Spulle ļoti atzinīgi novērtēja trases sagatavotību, kā arī ievērojamo līdzjutēju skaitu Kūļu trases malā, kas devis papildus atbalstu parādīt augstvērtīgu rezultātu trasē. “Īpašu paldies vēlos teikt Ivaram Rubīnam par tehnikas sagatavošanu, kā arī Uldim Blūmbergam. Bez viņu atbalsta šodien nebūtu varējis veiksmīgi nostartēt,” komentē Uldis.

Jautāts par mērķiem uz nākamo Superkauss posmu, sportistam ilgi atbilde nav jāmeklē: “Mērķis tikai viens - uzvarēt abus braucienus!”

Gandarījumu par Ghetto MX Team puiši startu Superkauss atklāšanas posmā pauda komandas pārstāvis Artis Grinbergs: “Malači puikas! Tiešām liels prieks par augstvērtīgo sasniegumu šādā spēcīgā konkurencē! Izvērtēsim sacensību laikā piedzīvotās tehniskas ķibeles, trasē pieļautās kļūdas, lai dotos tālāk pretim izvirzītajiem mērķiem.” “Paldies organizatoriem par lieliski noorganizētajām sacensībām, kā arī visiem komandas sponsoriem un Ghetto Family par atbalstu!”

Kopumā Valmieras Superkausā cīņā par uzvaru pie starta barjeras stājās sportisti piecās klasēs. Prestižajā MX Pro klasē zeltu un sudrabu izcīnīja divi pasaules čempionāta MX1 klases dalībnieki - visus trīs braucienus un kopvērtējumā pārliecinoši uzvarēja Matīss Karro, otrajā vietā - Augusts Justs, bronza Robertam Justam, kas pasaules čempionātā startē MX2 klasē. Kvadraciklu klasē abos braucienos un kopvērtējumā ātrākais bija Edgars Meņģelis, Veterānu klasē - Leons Kozlovskis, Junioru klasē - igaunis Jan Jakobson.

Ghetto MX Team trešais sportists Arvis Grinbergs Latvijas čempionāta Aizputes posmā pagājušajā nedēļas nogalē vienā no tramplīniem neveiksmīgi izvēlējās špūrīti un piedzīvoja smagu kritienu. Jau sacensību laikā mediķi Arvim konstatēja atslēgas kaula lūzumu. Tā kā kauls bija ļoti spēcīgi satriekts, nācās taisīt operāciju, kas otrdien tika veiksmīgi veikta Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā. 

„Liels paldies dakterim Wissam Raphael par profesionālo rīcību! Šobrīd jāveic rehabilitācija, lai uz maija beigām varētu atgriezties trasē. Prieks par komandas biedru uzrādīto rezultātu Valmierā! Tiekamies trasē!" komentē Arvis.

Komandas nākamās sacensības – Superkauss posms Kandavā 12.maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi