Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Lotus F-1 tēmē uz 3.vietu Konstruktoru kausā un uzvarām

“Lotus” komanda pēc vakar vakarā aizvadītās jaunā modeļa prezentācijas ir uzstādījusi sev mērķi jaunajā sezonā nodrošināt trešo vietu Konstruktoru kausa izcīņā.

Pērn “Lotus” finišēja ceturtajā vietā, bet uz jauno sezona komandas boss Ēriks Buljē ir nospraudis mērķi komandas pilotiem regulāri cīnīties par uzvarām un goda pjedestāliem, kas dotu iespēju vienībai progresēt arī Konstruktoru kausā.

“Es domāju, ka mēs varam sasniegt augstus mērķus,” paziņoja Buljē. “Lēciens, ko mēs iespējām no 2011. uz 2012.gadu parāda, uz ko mēs esam spējīgi. Pielieciet tam klāt tehnisko modeļa evolūciju, pilotu sastāva stabilitāti un mēs iegūstam ļoti jaudīgu kokteili uz gaidāmo sezonu.”

“Mūsu ambīcijas kļūt par vienu no vadošajām Formula 1 komandām sāk kļūt realitāte,” turpināja francūzis. “Tagad mums jāsāk vākt raža un regulāri jākāpj uz pjedestāliem. 2012.gads mums bija laba sezona, jo īpaši ja salīdzinām ar iepriekšējo gadu, taču, gluži kā jebura cita komanda šajā sporta veidā, mēs vēlamies uzvarēt. Savam panākumu sarakstam mēs vēlamies pievienot ne tikai regulārus pjedestālus, bet arī vairākas uzvaras.”

Kimi Raikonens 2012.gada kopvērtējumā finišēja 3.vietā un atnesa “Lotus” komandai (jaunajā tās versijā) pirmo uzvaru, tomēr komanda Konstruktoru kausā 75 punktus atpalika no vadošo komandu trijnieka. Tas atbilst 3 uzvarām un šo deficītu “Lotus” plāno sadeldēt 2013.gada sezonā.

[[Show as slideshow]]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi