Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

McLaren F-1 pilots Peress: Par naudu var nopirkt vietu komandā, bet ne rezultātus

“McLaren” komandas pilots Serhio Peress saviem skeptiķiem atgādina, ka vietu Formulā 1 var nopirkt, taču ne par kādu naudu nevar nopirkt rezultātus. Tos var iegūt tikai ar talantu un smagu darbu.

Nesen “Force India” vienībā braucošais Pols di Resta izteicās, ka pēc Luisa Hamiltona aiziešanas arī viņam bijušas sarunas ar “McLaren”, taču slavenās britu komandas izvēle krita par labu Peresam, kurš pirms tam startēja “Sauber” vienībā.

“Par nelaimi, šobrīd šajā sporta veidā ir vajadzīgs kas vairāk,” intervijā “Daily Mail” izteicās Di Resta. “Šobrīd ir svarīga komerciālā puse un nauda. Peresam ir daži labi atbalstītāji…”

Uz šiem izteikumiem Peress atbildējis ar “Twitter” starpniecību: “Ar naudu iespējams nopirkt vietu komandā, taču tu nekad nespēsi nopirkt rezultātus. Es saku to tiem, kas joprojām par to šaubās.”

Gan Peress, gan Di Resta ir jaunās paaudzes F1 piloti, abi ar divu sezonu pieredzi, turklāt abi startējuši tipiskās vidusmēra komandās. Tomēr 2012. gada sezonā Peress pat trīs reizes kāpa uz pjedestāla (divas otrās un viena trešā vieta), kamēr Di Restas labākais sasniegums bija viena ceturtā vieta. Sezonas izskaņā Peress bija desmitais, kamēr viņa skotu konkurents – četrpadsmitais.

Peresam patiesi ir paveicies ar sponsoriem, jo viņu atbalsta miljardieris Karloss Slims ar savu telekomunikāciju kompāniju “Telmex”. Taču sportistu jau pamatīgi aizkaitinājis tas, kāds priekšstats par viņu radies.

“Tas mani jau pašā sākumā saniknoja, jo cilvēki nesaprot, cik daudz es savā dzīvē esmu pārcietis,” laikrakstam “Daily Mail” neslēpj Peress. “Jau 15 gadu vecumā biju spiests pamest savu ģimeni un dzīvot Vācijā istabiņā virs restorāna. Taču agri vai vēlu ar šo visu iemācās sadzīvot.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi