Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Jaunie motokrosisti ar LabieDarbi.lv atbalstu tiek pie ziemas nometnes

Latvijas moto saime aizvien pieaug. To pierāda ne vien motociklu skaits uz ielām, bet arī kuplais dažādo moto sporta sacensību apjoms teju visa gada garumā. Moto sports attīsta fizisko formu, māca koncentrēties, izvērtēt dažādas situācijas, attīsta abildības sajūtu pret sevi un kolēģiem, kā arī ļauj izbaudīt atļauto adrenalīna devu. Tas vieno ne vien dažādu vecumu un paaudžu cilvēkus, bet pat veselas ģimenes un cilvēkus ar visdažādākajām interesēm, profesijām un ieņemamajiem amatiem.
Tāpat kā lielākajā daļā sporta veidu, arī motosportā- jo ātrāk jaunietis sāks ar to nodarboties, jo lielāka iespēja kļūt par profesionālu moto braucēju un nest savu un Latvijas vārdu pasaulē. Taču diemžēl motokross nav no lētakajiem sporta veidiem, kā rezultātā bieži vien nepietiekamu finansiālu līdzekļu rezultātā, jauniešu vecāki ir spiesti atteikties no treneru pakalpojumiem. Šī iemesla dēļ bieži tiek nepilnvērtīgi izmantotas jauniešu prasmes, talanti un tiek pazaudēts mirklis, kad varēja rasties nākošais Matīss Karro vai Antonio Kairoli.

Tādēļ biedrība Motosports RT nolēma piedalīties interneta labdarības portāla www.LabieDarbi.lv rīkotajā balsojumu konkursā. Veiksmīgi gūstot interesentu atbalstu un uzvarot oktobra balsojumu konkursā, tika saņemts nepieciešamais finansējums 1980 Ls apjomā moto ziemas nometnes realizēšanai.

Projekta pieteicējs Jānis Lapsiņš stāsta: „Šis mums bija jau trešais mēģinājums piesaistīt palīdzību. Ar šo trešo reizi mēs gājām uz visu- vai nu ir, vai arī metam pie malas. Bet šoreiz sanāca un ir atgriezusies ticība, ka tomēr ir cilvēki, kuriem ir svarīga mūsu jaunatne. ”

Ziema ir laiks, kad notiek gatavošanās jaunajai 2013. gada sezonai, tādēļ biedrība vēlējās veidot jauniešiem sporta nometni nedēļas garumā, lai palīdzētu labāk izprast fiziskās sagatavotības vajadzību un nepieciešamību. Divas dienas tiks pavadītas mototrasē, lai kvalificētu treneru pavadībā uzlabotu savas braukšanas prasmes un iegūtu lielāku pārliecību turpmākā motokrosa karjerā. Jau iepriekš ir veidotas līdzīgas nometnes un rezultāts ir bijis iepriecinošs, jo sportistu braukšana un kvalitāte uzlabojas. Un pats galvenais- pēc šādām nometnēm samazinās risks traumām, jo fiziskā sagatavotība uzlabojas un braukšana paliek stabilāka. 

Kopā mēs noteikti varam paveikt vairāk. Varbūt ir pienācis laiks realizēt arī Tavu labo darbu? Ieskaties www.labiedarbi.lv un izmanto iespēju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi