Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Karro MX Moduls motokrosa komandas sastāvā startēs vairākās sacensībās Latvijā

2013.gada sezonā _MX Moduls _motokrosa komanda cīnīsies par jauniem tituliem, bet Dāvim Līvam būs jānosargā 2012.gadā iekarotās pozīcijas – čempiona tituli Superkausā prestižajā MX PRO klasē un Latvijas Čempionātā MX1 klasē. Izcīnīt pirmo vietu Superkausa komandu ieskaitē palīdzēs arī Matīss Karro, informē vienība.
Pēc veiksmīgās pagājušās sezonas, kad MX Moduls motokrosa komandas līderis Dāvis Līvs kļuva par Superkausa ieguvēju MX PRO klasē un Latvijas Čempionātā MX1 klasē, 2013.gadā viens no galvenajiem komandas uzdevumiem būs uzvarēt arī Superkausa komandu ieskaitē. To paveikt palīdzēs arī pēdējo gadu ātrākais Latvijas motokrosists Matīss Karro, kurš pēc divi gadu pārtraukuma Latvijā piedalīsies piecos krosos – Superkausa posmos Valmierā, Tartu un Saldū un Latvijas Čempionāta posmos Aizputē un Ķegumā. 

MX Moduls pamatsastāva braucēji 2013.gada sezonā būs Dāvis Līvs, Dāvis Ivanovs, Gints Filipsons un Kārlis Sabulis. Līvs un Ivanovs jau vairākus gadus ir piedalījušies Pasaules čempionāta posmos, bet jaunie sportisti Filipsons un Sabulis braukuši Latvijā un Baltijā notiekošajās sacensībās. Superkausā un Latvijas čempionātā MX Moduls komandu pārstāvēs arī Gundars Gaušis, Mārtiņš Zommers, Ivars Sončiks, Ģirts Vēsmiņš un Valdis Seratinskis.

Māris Martinsons, Moduls Rīga valdes loceklis: "Moduls Rīga jau vairāk kā 15 gadus ļoti nopietni atbalsta sportu – hokeju, moderno pieccīņu, basketbolu. Jau trešosezonu mēs atbalstam arī motokrosu. Dāvja Līva pagājušā gadā izcīnītie čempiona tituli liecina, ka mēs ejam pareizā virzienā un praktiski visi mērķi pērn tika sasniegti. Protams, ka arī šajā sezonā komandai saglabājas visaugstākie mērķi. Mums svarīgi ir vēl divi virzieni– rūpēties, lai Latvijas motokrosa līdzjutējiem būtu iespēja redzēt Latvijas trasēs pēc iespējas augstāka līmeņa sportistus. Šosezon "MX Moduls" sastāvā piecos krosos brauks arī 2008.gada Pasaules junioru čempions MatīssKarro. Ceru, ka Matīsa starti Latvijā vairos ne tikai "MX Moduls" fanu pulku, bet piesaistīs motokrosam jaunus līdzjutējus visā Latvijā. Savukārt, domājot par šī sporta veida nākotni, mūsu komandā šogad brauks arī 16 gadīgais Kārlis Sabulis. Cerams, ka Kārlis kļūs par nākamo Gauši, Freibergu vai Karro!”

Matīss Karro, “MX Moduls” motosportists: “Esmu priecīgs, ka man izdevās pievienoties Latvijas stiprākajai komandai MX Moduls. Divus gadus neesmu startējis Latvijas sacensībās, tāpēc man ir prieks, ka "MX Moduls" mani atbalstīja un visu sakārtoja, lai es varētu braukt Latvijā. Protams, šajās sacensībās mērķis būs augstākās vietas, taču nebūs viegli, jo Latvijas vietējās trasēs latviešu motobraucēji ir spēcīgi. Šīm sacensībām gatavošos ar 100% atdevi, lai uzradītu labāko rezultātu. Tiekamies Aizputē!”

Valdis Seratinskis, „MX Moduls“ menedžeris: „Es esmu tiešām priecīgs, ka mūsu komandu pārstāvēs arī Matīss Karro - šobrīd augstākajā līmenī braucošais un ātrākais Latvijas motokrosists. Matīss mūsu uzdevumu uzvarēt Superkausa komandu vērtējumā ļaus saniegt daudz vieglāk.Arī šajā sezonā MX Moduls pamatsastāva sportisti divus mēnešus sezonai gatavojās Kalifornijā. Ņemot vērā laika apstākļus Latvijā un praktiski arī visā Eiropā, lēmums doties uz ASV bija ļoti labs. Ceru, ka Dāvis Līvs šogad brauks tikpat ātri, kā pagājušā gadā. Tehniskais Dāvis Ivanovs šogad jau no pirmajām sacensībām pārstāvēs mūsu komandu – arī viņš var cīnīties par uzvaru jebkurās sacīkstēs Latvijā un Baltijā. Domāju, ka ļoti labi sagatavojies sezonai būs Gints Filipsons. Prieks, ka mūsu komandā brauks arī 16 gadīgais Kārlis Sabulis – ātrs un talantīgs sportists.“

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi