Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Komandu pavēles uz pilnu jaudu

Malaizijas GP laikā risinājās cīņas ne tikai trasē, bet arī komandu iekšējā cīņa ar pilotiem.

Gan “Red Bull”, gan “Mercedes” komandas biedru savstarpējā cīņā iejaucās komandas vadība, cenšoties nodrošināt to, lai abas mašīnas tiek līdz finišam. Turklāt šoreiz runa tik ļoti nebija par iespējamo sadursmi, kā par potenciālo riepu nodilšanu “Red Bull” gadījumā un degvielas patēriņa ierobežošanu “Mercedes” gadījumā. Tomēr rezultāti komandas pavēlēm, kas it kā ir aizliegtas Formulā 1, bija dažādi.

“Seb, ‘Multi 21′! ‘Multi 21′, vecīt!” pēc finiša atpūtas telpā sašutumu pat TV kameras priekšā nespēja noslēpt Marks Vēbers.

‘Multi 21′ ir “Red Bull” komandas radio kods pilotiem un tas nozīmē, ka komandas biedriem ir jātaupa tehnika (jāieslēdz dzinēju apgriezienu ierobežotājs) un jāsaglabā esošās pozīcijas. Vēl pirms sacīkstes komanda apsprieda šādu sacīkstes scenāriju un nolēma kā rīkoties šadā gadījumā, tomēr Fetels šoreiz ignorēja norunu. Kā redzējām, Sebastians Fetels, neskatoties arī uz atkārotiem Rokija (Fetela sacīkšu inženieris Žiloms Rokvelins) brīdinājumiem, ignorēja komandas pavēles un uzsāka cīņu ar Marku Vēberu, kurš savukārt bija par to visai nepatīkami pārsteigts.

Tostarp “Mercedes” komandā Ross Brauns atkal izbaudīja nepateicīgo pienākumu ierobežot savu pilotu ambīcijas vienības mērķu vārdā. Niko Rosbergs paklausīja komandai un Luiss Hamiltons uz pjedestāla par to pateicās savam komandas biedram.

Tātad abu komandu gadījumā līdzīga rīcība ar dažādiem rezultātiem un no tā izrietošajām sekām. Turpinājums noteikti sekos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi