Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Motobraucēju Kaspara Stupeļa un Māra Rupeika ceļi šķiras

Kaprīzes vai vienkārši pragmatisks skatījums uz dzīvi, bet divkārtējais pasaules čempions motokrosā ar blakusvāģiem Kaspars Stupelis nākamajā sezonā varētu nestartēt. Galvenais iemesls esot piedāvātais zemais atalgojums.Pērn Stupelis bija Māra Rupeika kantētājs, bet nu abu ceļi pašķīrušies. «Man vairs nav astoņpadsmit, kad varēju startēt par guļasvietu un bļodu putras,» šķiršanās iemeslus skaidro Stupelis.

«Sponsori naudas vietā deva tikai tukšus solījumus. Esmu jau vairākkārt apdedzinājies ar ticēšanu solījumiem, tāpēc tagad uz tiem skatos ļoti skeptiski.»Stupelim ir 28 gadi, tāpēc beigt sportista gaitas būtu tā kā pāragri. Ņemot vērā viņa iepriekšējos nopelnus, negribētos ticēt, ka viņu par kantētāju nevēlas neviens cits braucējs, bet arī šajā ziņā Stupelis ieņēmis pozu - ja gribēs, paši uzrunās.

«Bija piedāvājums pārstāvēt ārzemju komandu. Tobrīd man bija muguras savainojums. Nezināju, cik ilgi prasīs atveseļošanās, un atteicu. Pats variantus nemeklēju. Ja ej pie darba devēja, tad viņš izvirza savas prasības. Savukārt tad, ja darba devējs medī mani kā labu preci, tad prasības nosaku es,» stāsta Stupelis. «Bezcerīga situācija nav. Šobrīd individuāli gatavojos jaunajai sezonai, varbūt kāds variants arī parādīsies.»

Cik lielu summu komanda piedāvāja Stupelim, paliek noslēpums. Toties Māris Rupeiks atklāj kādu citu interesantu faktu, ka viņam naudu nepiedāvāja nemaz. «Es nekādu naudu no komandas nesaņemu. Tikai tik, cik nopelnu pasaules čempionāta posmos par uzvarām. Stupelis saņēma arī tāpat, neskatoties uz rezultātu.»

Rupeiks jau gandrīz panācis vienošanos ar jauno kantētāju. «Pāris dienu laikā visu nokārtosim oficiāli. Vārdu pagaidām nevēlos nosaukt, bet viņš ir latvietis.»

2010. gada sezonā Rupeika/Stupeļa ekipāža pasaules čempionāta kopvērtējumā ieņēma 5. vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi