Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Paies seši mēneši līdz Mercedes būs jūtama Hamiltona ietekme

Luiss Hamiltons ir paziņojis, ka paies vismaz seši mēneši līdz būs jūtama viņa ietekme uz “Mercedes” 2013.gada modeļa tehnisko attīstību.

Šī gada izskaņā Luiss Hamiltons oficiāli beigs savu darbu “McLaren” sastāvā un ar 1.janvāri kļūs par “Mercedes” pilotu. Vēl iepriekšējā nedēļas nogalē Hamiltons piedalījās pēdējā demo braucienā “McLaren” sastāvā Maltas salā, kur brits sniedza arī vairākas intervijas presei un atzina, ka pagaidām nav iespējams noteikt vai nākamajā sezonā viņam būs iespēja cīnīties par kādu uzvaru.

“Es domāju, ka tas ir krietni par agru, jo es tajā mašīnā neesmu pat sēdējis,” Hamiltons paziņoja intervijā SKY Sports News. “Izskatās, ka Brazīlijā “Mercedes” bija 1.1 sekundi aiz ātrākajiem un līdz ar to mums priekšā ļoti garš ceļš ejams. Taču es nedomāju, ka tas nav iespējams – komandai ir liels potenciāls un tieši tāpēc esmu tai pievienojies.”

Nevar aizmirst, ka “Mercedes” komanda 2012.gadā izcīnīja vienu uzvaru un pēdējos sešos posmos tikai reizi spēja iebraukt punktos. Hamiltons atzina, ka paies pietiekami ilgs laiks – līdz pusgadam, kamēr viņš reāli sāks ietekmēt modeļa attīstību, tomēr lielākās brita cerības saistās ar aiznākamo sezonu.

“Es to neuztveru, kā īstermiņa projektu,” turpināja Hamiltons. “Pirmkārt, es pirmo reizi izmēģināšu šo mašīnu tikai februārī un tādēļ nespēšu ietekmēt tās attīstību ātrāk par sešiem mēnešiem. Es domāju, ka 2014.gads būs pats svarīgākais, taču es neredzu iemeslu, kāpēc mēs nākamgad nevarētu izcīnīt kādu pjedestālu. Ja viss notiek ļoti, ļoti veiksmīgi un nākamgad izdosies izcīnīt uzvaras, tad, protams, būsim sajūsmā, taču līdz tam vēl jāpagaida.”

Jāpiebilst, ka Luisa Hamiltona tēvs Entonijs Hamiltons paziņoja, ka “Mercedes” sastāvā jau pirmajā sezonā viņa dēls pārsteigs daudzus un varētu izcīnīt pāris uzvaras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Pietrūka kapteiņa

VEF Rīga piekāpjas izrāvienu cīņā Čempionu līgas spēlē.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi