Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Lielo policijas izmaksu dēļ atcelta Rīgas velomaratona sporta distance

Lielo policijas pakalpojumu izmaksu dēļ atcelta nedēļas nogalē galvaspilsētā paredzētā Toyota Rīgas velomaratona sporta distance, aģentūru LETA informēja sacensību organizatori.

Svētdien 11.novembra krastmalā norisināsies gada lielākais velonotikums Latvijas galvaspilsētā - Rīgas velomaratons.

Saņemot cenas aprēķinu par Valsts policijas pakalpojuma nodrošināšanu 21 532,80 eiro apmērā, organizatori nolēmuši atcelt sporta braucienu, kas ir iecienīts Latvijas junioru, U-23 vecuma, elites un amatieru šosejas riteņbraucēju vidū.

Rīgas velomaratons bija paredzēts kā sezonu noslēdzošās sporta šosejas riteņbraukšanas sacensības Latvijā. Sacensības notiks 16 kilometrus garā aplī, kas vedīs gar Daugavu. Sporta distancē bija paredzēts veikt četrus šādus apļus. Dalībniekiem, kuri bija pieteikušies sporta šosejas braucienam, tiks atdota dalības maksa, organizatoriem sazinoties ar pieteiktajiem dalībniekiem.

"Ar lielu nožēlu jāsaka, ka šovasar veiktās izmaiņas Ministru kabineta noteikumos, kas paredz ievērojamu sadārdzinājumu par Valsts policijas pakalpojuma nodrošinājumu, draud iznīcināt veselību veicinošus un uz jaunatni mērķētus pasākumus, kuru norise nav iespējama bez policijas resursa iesaistes," situāciju komentējis pasākuma rīkotājs Igo Japiņš.

Japiņš aicina Ministru kabinetu pārskatīt cenrādi par policijas pakalpojuma nodrošināšanu sporta un aktīvās atpūtas pasākumos, kas vērsti uz sabiedrības iesaisti veselības uzlabošanā.

Velobraucienu cienītāji nedēļas nogalē tomēr varēs piedalīties 32 kilometru tautas braucienā, 16 kilometru "Maxima" ģimeņu braucienā, bet paši mazākie - bērnu brauciena sacensībās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi