Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvieši atkārtoti dodas būvēt ziemas olimpisko spēļu sniega trases

Jau otro reizi latviešu uzņēmuma We Build Parks komandai tiek uzticēti ziemas olimpisko spēļu sniega trašu būvniecības darbi kopā ar sniega parku pasaules industrijas līderiem no vācu uzņēmuma Schneestern. 2018. gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs komanda pierādīja savas prasmes, radot unikālu slopestyle sacensību trasi un iespaidīgus daudzstāvu mājas augstuma BigAir disciplīnas elementus. 2022. gada ziemas olimpiskajās spēlēs Pekinā vēsture tiks atkārtota. 2. janvārī piecu latviešu komanda dosies uz Pekinu izbūvēt sniega trases nākamā gada ziemas olimpiskājām spēlēm, kuras norisināsies no 4. līdz 20. februārim, vēsta uzņēmums.

We Build Parks uzņēmums sadarbībā ar ilggadējo vācu partneri Schneestern ir guvuši lielu uzticību sniega parku izbūves industrijā. Komandas entuziasmu un profesionālo darbu Olimpiskā komiteja novērtēja jau 2016. gadā Dienvidkorejā, piedaloties Pasaules kausa trases izbūvē. Gan komitejas pārstāvji, gan atlēti no visas pasaules atzinīgi novērtēja paveikto, piedāvājot slēgt sadarbības līgumu 2018. gada olimpisko spēļu snovborda trases būvniecībai. Sagaidot olimpisko spēļu sniega trašu gala rezultātu Pekinā, gan pasākuma organizatori, gan braucēji bija vienisprātis par to unikalitāti, un novērtēja slopestyle un BigAir trases kā iespaidīgākās sniega skulptūras olimpisko spēļu vēsturē. Komanda sev ir uzstādījusi augstu latiņu, kas jāpārvar 2022. gada ziemas olimpiskajā projektā. Taču šī gada pirmajā pusē latvieši Ķīnā jau veiksmīgi realizēja izmēģinājuma būvniecību olimpisko spēļu sniega trasēm, līdz ar to komanda ir pārliecināta, ka arī 2022. gada ziemas olimpiskās spēles pārsteigs ikvienu.

Latviešu sniega parku eksperti būvē unikālus projektus visā pasaulē, iesaistoties ievērojamos projektos ārzemēs. Pārstāvot Schneestern, latviešu komandas profesionālais darbs tiek novērtēts visā pasaulē, piedaloties tādos augsta līmeņa projektos kā X Games, Audi Nines Air&Style, Pasaules kausi ziemas disciplīnās un citos. Uzreiz pēc 2022. gada ziemas olimpisko spēļu būvniecības darbiem latviešu komanda dosies uz Gruziju, kur tiks izbūvēta trase FIS (Starptautiskā Slēpošanas federācija) Pasaules Kausa sacensībām slopestyle disciplīnā.

We Build Parks ir starptautisks uzņēmums, kas projektē un būvē arī veloparkus, veikparkus, skeitparkus un citus aktīvās atpūtas parkus.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi