Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Android aplikāciju veikala šefs atkāpjas

Android Market vadītājs Eriks Ču atkāpies no sava amata, un jauno Google Play vadīs Džemijs Rozenbergs, bijušais Google Music galvenais cilvēks.

Domājams, ka vadības maiņa ir saistīta ar Google centieniem uzlabot savu aplikāciju veikalu un sakārtot tā menedžamentu – līdz šim Google produktu menedžerim Deividam Konvejam bija praktiski tāda pati ietekme Android aplikāciju izplatīšanā, kā Erikam Ču un, domājams, tāpēc pieņemts lēmums pārkārtot vadību tā, lai novērstu pienākumu un atbildības dublēšanos.

Acīmredzot, Google nopietni strādā pie savas aplikāciju izplatīšanas infrastruktūras uzlabošanas – līdz šim par svarīgākajiem tika stādīti kvantitatīvie ierīču aktivizācijas skaita rādītāji un reklāmas pārdošanas apjomi, bet aplikāciju veikals, kā to daudzi Android lietotāji būs pamanījuši, šai laikā pārvērtās par ne visai ērtu veidu kā atrast vajadzīgo aplikāciju – meklējumos pa vidu jaucas dažādu viltvāržu un svešas slavas tīkotāju programmas, visai bieži gadās starpgadījumi ar kaitīga koda aplikācijām.

Skaidrs, ka, ja ilgtermiņā vēlies noturēt savu lietotāju, ir nepieciešams gādāt, lai izveidotā ekosistēma būtu ērta, saprotama un droša.

Lai izdodas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko