Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Apple iTunes Match – arī pie mums

Šonakt Apple paplašinājusi iTunes Match pakalpojuma pieejamību – tagad par EUR 24.99 gadā tas pieejams arī Latvijas iTunes Store.

Pakalpojuma būtība ir sekojoša: par attiecīgo gada maksu tiek nodrošināts, ka visa jūsu īpašumā esošā mūzika ir pieejama mākonī – lejupielādējama no jebkuras jūsu ierīces ar iTunes (Win/Mac, iOS). Runa te ir ne tikai par iTunes Store iegādāto (kura, protams, bija pieejama arī pirms tam), bet arī to mūziku, kura jūsu datorā nonākusi no jūsu īpašumā esošajiem CD.

Darbojas pasākums sekojoši – abonējam iTunes Match, un tiek noskenēta jūsu datora iTunes Music Library. Dziesmas, kuras ir arī iTunes Store, tiek asociētas ar jūsu Apple ID (un tādējādi pieejamas no citām ierīcēm lejupielādei), bet tās dziesmas, kuru iTunes Store piedāvājumā nav, tiek augšupielādētas "mākonī" un pieejamas lejupielādei no ierīcēm ar jūsu Apple ID.

Ierobežojumi: iTunes Match sinhronizē maks. 25 000 dziesmas, un tās pieejamas maks. 10 ar jūsu Apple ID asociētās ierīcēs. Mūzika ir kodēta 256 Kbps DRM-Free AAC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko