Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Galaxy Note II piezīmes + (video)

Multivides projekta "Nākotnes parks" ekspertu rīcībā ir pavisam jauns viedtālrunis. Samsung Galaxy Note II. Izmēru ziņā tā ir mobilā ierīce pa vidu starp planšetdatoru un mobilo tālruni. 5,5” Super Amoled ekrāns, četrkodolu procesors, 2 GB RAM, 16 GB iebūvētā atmiņa. Pamatā Android operētājsistēma ar Jelly Bean versiju - darbojas skaisti un ātri.

Bet ko nu par tehniskajiem parametriem, ķersimies pie patiešām interesantā. Un, mūsuprāt, tas ir tālrunī iebūvētais S-Pen irbulis. Ekrāns tik liels, ka ar irbuli tajā var ērti rakstīt, zīmēt, darboties par izvēlni un atšķirībā no pirksta, nenosmērējot ekrānu. Ja telefonsarunas laikā izvilkšu irbuli, uzreiz atvērsies piezīme informācijas piefiksēšanai. Piezīmes es vispār ar dubultklikšķi uz ekrāna varu atvērt jebkurā brīdī un brīvi šo lodziņu pārvietot. Piezīmju aplikācijā varu rakstīt, zīmēt, ievietot attēlus, formas.

Telefons pats prot pārvērst pierakstītās formulas digitālā tekstā. Un arī formas atpazīst. Tekstu kādā dokumentā vai interneta pārlūkā varu iezīmēt pieturot taustiņu. Man pašam ļoti patīk iespēja jebkurā brīdī uzņemt ekrānšāviņu, iezīmēt tajā kādas korekcijas un piebildes un momentā nosūtīt to e-pastā. Šis S-Pen irbulis ir arī maģisks. Paturot virs dažādiem objektiem - rādās papildinformācija. Kalendārā, galerijā, e-pastā, video atskaņotājā.

Par video runājot, varu to uzlikt lai turpina rādīties fonā, bet pats tikmēr darboties e-pastā, interneta pārlūkā, piezīmēs. Un vēl ir pieejama virkne ar ātrajiem žestiem ierīces vadībai.

Iespēju šajā Samsung Galaxy Note II ir patiesi daudz. Mūsuprāt, lieliska ierīce tiem, kam ikdienā jākoordinē, jākoriģē dažādi procesi, vajag kaut ko ātri piezīmēt, pierakstīt. Izmērs - gaumes un vajadzību jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko