Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Microsoft prezentējusi Office 2013

Pirmdien (naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika) Microsoft CEO Stīvs Balmers Sanfancisko prezentējis Microsoft Office jauno versiju – Office 2013.

Microsoft Office 2013 publiskā beta versija pieejama TE>

Protams, ka īstās ugunskristības jaunajam Office būs tad, kad tirdzniecībā nonāks planšetes ar Windows 8 un Windows RT operētājsistēmu.

Parastā datorā, kā jau datorā – nekā tik ļoti tāda, lai izdotu naudu jau esoša Office aizvietošanai, ja parasti darbojamies vienā vietā un ar vienu datoru, bet tīri interesants piedāvājums, ja lietojam vairākus datorus un mobilās ierīces.

Intereses vērta ir Skype integrācija Office 365 pakotnēs un, pats par sevi saprotams, pēdējā laikā tik populārā mākoņpakalpojumu integrācija.

Lūdzu, prezentācijas video:

Lūk, ko Microsoft raksta savā preses relīzē:

ŠonaktMicrosoftvadītājs Stīvs Balmers(Steve Ballmer)preses konferencē San Franciskopaziņoja par jaunāMicrosoft Officecustomer previewpieejamību un prezentēja tā iespējas.

JaunaisOfficeizceļas ar intuitīvu dizainu, kas lieliski pielāgots darbam ar skārienjūtīgajām virsmām, irbulīti, peli un klaviatūru uz jaunajāmWindowsierīcēm, tostarp planšetdatoriem. Tāpat jaunaisOfficeir integrēts ar sociālajiem medijiem un ietver visus svarīgākos lietošanas scenārijus – lasīšanu, piezīmju veikšanu, sapulces un saziņu, kas abonentam ir nodrošināts kā mākoņskaitļošanas pakalpojums, kas vienmēr pieejams jaunākajā versijā.

“Microsoftsper lielu soli,” preses konferencē sacīja Stīvs Balmers. “Jaunais, modernaisOfficebiznesa klientu un mājas lietotāju nodrošinās ar nebijušu produktivitāti un elastību. Tas ir mākoņskaitļošanas pakalpojums, kas savienojumā arWindows 8iemirdzēsies.”

JaunāOfficeizcilība arWindows 8:

·skārienjūtīga virsma it visur;

·rakstīšana ar tinti;

·jaunāsWindows 8programmas;

·iekļautsWindows RT.

Officemākonī:

·SkyDrive -jaunaisOfficesniegs iespēju saglabāt dokumentusSkyDrive, kas ļaus piekļūt Jūsu saturam no jebkuras ierīces;

·viesabonēšana-jau pirmajāOfficeizmantošanas reizē tiek veikta personiskās informācijas pieejamības nodrošināšana uz visām Jūsu ierīcēm;

·Officepēc pieprasījuma -pateicoties jaunāOfficeabonēšanas iespējai, Jūs variet piekļūtOfficeno jebkuraWindowsdatora, kas pieslēgts internetam;

·jauns abonēšanas pakalpojums -abonenti automātiski saņem jaunākos atjauninājumus un iespēju instalētOfficeuz visām ģimenes locekļu ierīcēm.

Officeintegrācija ar sociālajiem medijiem:

·Yammerir drošs un privāts sociālais medijs biznesa videi, kas pieļauj integrāciju arSharePointunMicrosoft Dynamics;

·esi sociālajos tīklosunseko cilvēkiem, grupām, dokumentiem un saitēmSharePointvidē;

·kontaktu kartiņaizmanto pilnu integrāciju it visur, kas ietver klātbūtnes informāciju, jaunumus, bildes, kontaktu informāciju un aktivitātesFacebookunLinkedInkonktos;

·Skypeir integrēts jaunajāOfficear iespēju apvienot kontaktusLync.

Officepaver jaunas iespējas:

·digitālo piezīmju veikšana arOneNote;

·lasīšana un piezīmju veikšana;

·bagātinātas prezentēšanas un saziņas iespējas arPowerPointunLync.

Lai gan visa informācija par jaunāOfficepakalpojumu un plašo iespēju klāstu būs pieejama rudenī,Microsoftvadītājs iepazīstināja ar trimOffice 365abonēšanas pakalpojumiem (iekļausWord, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, PublisherunAccess,kā arī iespēju saņemt visu nākamo versiju atjauninājumus un tiesības izmantot jaunoOfficeuz piecām ierīcēm – datora, tostarp, Mac, un mobilajām ierīcēm):

·Office 365 Home Premiumģimenēm un lietotājiemietver papildus 20 GBSkyDrivekrātuvi un 60 minūtesSkypezvanu minūtes mēnesī;

·Office 365 Small Business Premiummazajam biznesam ietver biznesa klases e-pastu, koplietošanas kalendārus, mājas lapu rīkus un HD web-konferences;

·Office 365 ProPlusparedzēts tiem uzņēmējiem, kuri vēlas izmantot pilnu mākoņskaitļošanas potenciālu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko