Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Izmaiņas "Sampo Grupas" vadībā

Saskaņā ar Sampo Grupas Direktoru padomes 2008.gada 05.novembra lēmumu, no 2009.gada 8.aprīla Kari Stadigh ir iecelts par Sampo Grupas CEO un prezidentu. K.Stadigh šim amatam tika izvirzīts pēc Bjorn Wahlroos ieteikuma, kurš šodienas ikgadējā pilnsapulcē ievēlēts par Sampo Grupas Direktoru padomes priekšsēdētāju.

„Kā Sampo Grupas CEO, es turpināšu darboties saskaņā ar kompānijas iepriekš izveidoto un uzsākto politiku. Neskatoties uz izmaiņām mūsu pienākumos, es strādāšu ciešā sadarbībā ar mūsu priekšsēdētāju Bjorn Wahlroos”, saka Kari Stadigh, Sampo Grupas CEO no 8.aprīļa.Saskaņā ar K.Stadigh teikto, Sampo Grupas operācijām ir stabils pamats:„Kamēr notikumi pasaules ekonomikā, protams, ietekmē arī mūsu investīciju aktivitātes, tikmēr P&C apdrošināšanas darbība joprojām uzrāda stabilus tehniskos rezultātus.”Kari Stadig Sampo Grupā strādā no 1998. gada un 2001. gadā iecelts par Sampo Grupas CEO vietnieku. Stadigh ir pildījis valdes priekšsēdētāja pienākumus Mandatum Life un Kaleva Mutual Insurance Company kopš 2001. gada un valdes priekšsēdētāja pienākumus IF P&C Insurance kopš 2002.gada.

Stadigh ir valdes priekšsēdētājs kompānijā Alma Media Corporation, kā arī valdes loceklis Somijas Finanšu Pakalpojumu Federācijā un Marma Mutual Pension Insurance Company.

Kari Statigh CV (angļu valodā)ir pieejams: www.sampo.fi/ir/johto/stadigh_eng.pdf.

SE Sampo Life Insurance Baltic (dibināta 1999.gadā) pārstāv Somijas finanšu grupu Sampo plc. Sampo Life specializācija ir plaša spektra investīciju risinājumi , kas ir radīti sadarbībā ar mātes kompāniju Mandatum Life.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses