Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Patlaban nav vienprātības par to, kādi būtu labākie scenāriji, taču ir vienprātība par to, ka neziņa ir slikta

Mēs dzīvojam laikā, kad īstenojas visneticamākie scenāriji. Intervija ar Robertu Zīli

"Šķiet, Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite bija tā politiķe, kura teica – šodien notikt var jebkas, respektīvi, patlaban politikā nevar izslēgt nevienu, pat visneticamāko notikumu attīstības scenāriju. Arī Lielbritānijas un ES šķiršanās procesā iespējami ļoti daudzi, dažādi varianti," intervijā Magdai Riekstiņai pauž ekonomists, Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle (Nacionālā apvienība, kā arī Eiropas Konservatīvo un reformistu grupa).

Top komentāri

TrollisJT > būtu gudrs
T
Tāpēc jau viņš neuzņemas, ka ir gudrs.
Glums cērme.
G
Ozolzīle, beidz pūst miglu acīs. Neticu nevienam jūsu vārdam. Visus šos daudzos gadus esiet kā viens draugu pulciņš ar komunistu partiju ZZS un lielajiem - Silvitas shēmaņiem Vienotība. Cik labi visu šo laiku bija, nebija problēmu. Tagad sākušās problēmas, jo kaut kādas nevajadzīgas, jaunas partijas cenšas jūsu draudzīgo ģimeni izšķirt !!! Vai, cik viņi briesmīgi, nejēgas, populisti un noziedzīgi. To nevar pieļaut,izjauks jūsu lielo maksātspējas biznesu. Jums nevienam nerūp ne valsts, ne kā tur cilvēki dzīvo, jums rūp lieli amati, kur nav jāstrādā un, kur nauda nāk griezdamās !!! Izbeidz vecais stagnāt, nekas nesanāks, pārāk daudz esiet jājuši tautu !
lauku latvietis
l
''Mēs dzīvojam laikā, kad īstenojas visneticamākie scenāriji.'' Nu un ! Ko tad tādu super gudru viņš pateica? Tieši tāpat kā spriedelē Rīgas patversmju iemītnieki pēc "Panorāmas" noskatīšanās. Visu laiku taču vienmēr kaut kas ir noticis. Bet ja viņš pasaka "visneticamākie scenāriji", tad ne par pasauli un politiku zīle neko nezin . Sēž ES parlamentā un ir pilnīgs nulle. Tas un tas ir noticis, zīle izdzird. Ai,ai . Neticami... zīlesprāt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses