Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Lielā steigā ieviestas reformas – ne tikai nodokļu jomā, bet arī citās jomās – rada neuzticēšanos valstij

No reformām nevajag baidīties, bet tās jāievieš saprātīgi

"Jāņem vērā, ka šis ir vēlēšanu gads – 6. oktobrī ievēlēsim jaunu Saeimu un pēc vēlēšanām būs jauna valdība. Tāpēc, iespējams, ieviest šo konkrēto nodokļu reformu tik sasteigti bija pareizs lēmums, taču mums visiem – arī politiķiem – ir jāmācās no savām kļūdām, lai tās neatkārtotu nākotnē, un jāmācās no kļūdām ir arī turpmāk, ieviešot citas reformas, jo mūsu strauji mainīgajā pasaulē dažādas valstiska mēroga reformas tiešām ir vajadzīgas un būs vajadzīgas. No reformām nevajag baidīties, bet reformas vajag ieviest pārdomāti un saprātīgi, tad mazāk stresa būtu ne tikai privātajā, bet arī valsts sektorā strādājošajiem," intervijā Magdai Riekstiņai uzsver informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma Visma Enterprise valdes priekšsēdētāja Antra Zālīte.

Top komentāri

Reksis
R
Klausieties jūs garīgi slimie! Vairāk kā ceturdagadsimtu mēs jau dzirdam tikai vienu vārdu "reformas". Kad beidzot šajā valstī valsts pārvalde sāks strādāt nevis nemitīgi ģenerēt kārtējās "reformas" kuras no rīta pasludinātas vakarā atkal ir jāsāk reformēt"". Cilvēkiem tas jau ir līdz brošai. Normālie 100 tūkstoši ir emigrējuši. Palikuši ir vairs "izmirstošie pensionāri mamuti", t.s "mazturīgie strādāt negribētaji", nu jau 3- paaudzēs un daži desmiti procentu to kam vēl ir izdevīgs darbs, bet tie jau arī skatās pār plecu uz Rietumiem un aizbraukt vien galvenokārt attur "bēgļu haosa" izraisītas problēmas t.s vecajā pasaulē.
ērce
ē
Ja Reizniece-Ozola visus svarīgos lēmumus jau labu laiku atpakaļ nolēma atstāt jaunai valdībai, par ko tad viņa tagad vēl saņem algu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses