Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

"Aldaris": šovasar pieprasījums pēc alus būs līdzīgs kā pērn

Šovasar pieprasījums pēc alus būs līdzīgs kā pērn, aģentūrai BNS prognozēja alus ražotāja "Aldaris" izpilddirektors Tomass Panteli (Thomas Panteli).

"Kopumā prognozējam, ka šovasar nebūs vērojamas būtiskas produkcijas pārdošanas apmēru izmaiņas salīdzinājumā ar pagājušo gadu," sacīja Panteli. Viņš atzina, ka saskaņā ar dabas pētnieku izteikumiem vasara varētu būt diezgan vēsa un tas noteikti būtiski ietekmēs alus pārdošanas rādītājus.

Tomēr, ņemot vērā, ka Jāņu laikā būs daudz brīvdienu, sagaidāms liels alus noiets jūnijā, uzsvēra Panteli un atgādināja, ka vasaras saulgriežu laikā alus nozare vidēji realizē 10% no visa gada apmēra.

"Aldara" pārstāvis prognozēja, ka, visticamāk, strauji nemainīsies arī patērētāju izvēles paradumi, saglabājoties tendencei, ka patēriņā dominē zemāko cenu segmenta produkti.

Uzņēmums "Aldaris" ir dibināts 1865.gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. "Aldaris" ir "Carlsberg Grupas" uzņēmums. "Aldara" produktu portfelī ir aptuveni 50 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas - alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus.

"Aldaris" pērn strādāja ar 37,9 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 4% vairāk nekā 2008.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pērn samazinājās 2,3 reizes un bija 1,43 miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses