Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tele2 straujākais kāpums labāko darba devēju topā

Vadošais mobilo sakaru operators Tele2 piedzīvojis visstraujāko kāpumu labāko darba devēju TOP 50, pakāpjoties par 20 vietām un ieņemot 8. vietu, liecina CV-Online Latvia rīkotās aptaujas TOP Darba devējs 2018 rezultāti.

"Darba devēja tēls šodien ir kļuvis par daudzu uzņēmumu prioritāti un reālu instrumentu, kas nepieciešams uzņēmuma funkcionēšanā. Iemesls tam ir milzīgā konkurence par labākajiem darbiniekiem, jo darbinieku trūkums ir viens no lielākajiem izaicinājumiem, ar ko šodien un arī tuvākajā nākotnē saskarsies uzņēmumi," saka Tele2 Personālvadības departamenta direktore Aija Bite-Ozere.

Bite-Ozere atzīst, ka ir jāmeklē arvien inovatīvāki un neparastāki veidi, kā piesaistīt potenciālos darba ņēmējus, kā arī nepārtraukti jārūpējas par esošo darbinieku apmierinātību.

"Lai mēs būtu efektīvāki un interesantāki ārējai auditorijai, esam ieviesuši čatbotu Ieva, kas uzrunā kandidātus digitālajā vidē. Tāpat esam iniciējuši uzņēmumu sociālo kustību Latvija strādā, kuras mērķis ir atgriezt aizbraucējus Latvijā, kā arī izveidojuši Management trainee programmu jeb apmaksātu prakses vietu, kurā viens jaunietis stažējas un mācās pie uzņēmuma finanšu direktora. Savukārt pēc mēneša durvis vērs arī mūsu rekonstruētais birojs, kas būs pirmais wellbeing office jeb labsajūtas birojs Latvijā. Tajā būs īpaši pielāgotas telpas dažādām funkcijām, dodot iespēju darbiniekiem strādāt gan vienatnē, gan grupās, kā arī ieviesti dažādi inovatīvi tehnoloģiskie risinājumi, lai uzlabotu darba efektivitāti un darbinieku labsajūtu," uzsver Bite-Ozere.

TOP darba devējs ir ikgadēja aptauja par Latvijas iekārotākajiem un labākajiem darba devējiem, kuru organizē vadošais interneta personāla atlases uzņēmums CV-Online Latvia. Aptaujas ietvaros darba devēji tiek nominēti vairākās kategorijās, un katru gadu balsojumā piedalās vairāki tūkstoši darba ņēmēju, kas padara to par uzticamāko un vērienīgāko darba devēju topu Latvijā. Aptauja ierasti tiek veikta gadu mijas periodā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses