Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

"Dzintara stāsts" nav mūsu ekonomikas ikdiena

Ziņas par vēl no PSRS laikiem slavenā kosmētikas ražotāja Dzintars finansiālajām grūtībām un lūgumiem pasludināt šo sabiedrību par maksātnespējīgu daudziem var likt uzdot jautājumu, cik vispār konkurētspējīga ir Latvijas uzņēmējdarbība un cik spējīga tā ir veiksmīgi attīstīties tirgus ekonomikas apstākļos.

Top komentāri

Krējums Saldais
K
Pareizi. Dzintars nav mūsu ekonomikas ikdiena. VEFs un RAFs arī nē. Metalurgs nu ne tik. Un vēl desmitiem citu. Mūsu ekonomikas ikdiena un OIKs un VIDs. Un PVNs praktiski visam. Un eiropas naudiņu laišana podā visādos projektos, kā e_veselība vai e_skola. Nu vēl pa sīkumam, kā partiju finansēšana utt.....
VVZ
V
Pirmkārt- AS Dzintars ir pirmā akciju sabiedrība 4.maija republikā, tikai pateicoties Gerčikovam. Otrkārt- brends "Dzintars" bija ko vērts exPSRS kundzēm, kuras jau ir stipri cienījamā vecumā. Tas laiks ir garām. Treškārt- Eiropā Dzintars nevienam nav vajadzīgs, tur ir Loreali un Kujoreali, kuri sen sadalījuši tirgu. Secinājums ir viens- dinozaura nāve bija dabīgs process. Jo vairāk, ņemot vērā plēsonīgo nodokļu politiku Latvijā.
hmmm
h
Atgādināšu, ka Latvijā ir ļoti veiksmīgs kosmētikas ražotājs un eksportētājs "Madara", kas tika radīts no nulles. Dzintara ideja, ka var mūžīgi gulēt uz veciem lauriem, lieliski apstiprina rakstā minēto tēzi, ka vai nu tu seko līdzi laikmetam, vai bankrotē. Un ļoti nepareiz saka tie, ka Dzintars nobankrotēja dēļ Latvijas valsts nepilnības. Ir otrādāk. Latvija nav Šveice, tai skaitā tāpēc, ka tās uzņēmēji nesaprot laikmetu, bet ietiepīgi dzīvo pagātnes fantāzijās. Latvija ir tāda, kādu to veido tās cilvēki, tai skaitā Dzintars - iesīkstējusi domāšana, kas ved uz bankrotu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kad klasiskā reklāma nav variants, jādomā radoši

Dzīvojot dinamiskās konkurences apstākļos, kur auditorijas uzmanība ir augstvērtīga deficīta prece, par kuru notiek nepārtraukta cīņa, uzņēmumiem un to zīmoliem ir vitāli svarīgi prast izcelties ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses