Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Iedzīvotāju pārtikas grozi top pilnāki

Lai arī kopējais iedzīvotāju un līdz ar to arī potenciālais patērētāju skaits Latvijā turpina sarukt, mazumtirdzniecības apjoms Latvijā turpina augt. Kā rāda Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati, šā gada augustā salīdzinājumā ar pērnā gada rudzu mēnesi kopējais mazumtirdzniecības apjoms, izteikts salīdzināmajās cenās, pieaudzis par 3,1%.

Top komentāri

maks
m
neadekvāti secinājumi. Sabiedrības ekonomiskā slāņošanās ir kļuvusi izteiktāka. Kuri varēja atļauties greznāku dzīvi, tie arī to atļaujas vēl dāsnāk, trūcīgie līdz ar to kļuvuši vēl neapskaužamākā stāvoklī.
VVZ
V
Ir meli, ir lieli meli un ir statistika. Tāda dežavū sajūta, kad Brežņeva laiku norietā PSRS arī stāstīja, cik pudi labības nokulti un cik tonnas čuguna izlietas, un tāpēc dzīve ejot uz augšu, bet dzīvē viss ir savādāk...
JanisT
J
Kur skatās VID? Par šitādu rīšanu vajag nekavējoties uzlikt soda naudas! Pareizi jāēd pārdienās, bet īsteni patrioti ēd tikai uz valsts svētkiem, pārējo laiku viņi pūlās vaiga sviedros Latvijas labā visu savu naudu atdodot nodokļos, lai šoferu dēliem varētu prēmijas maksāt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kad klasiskā reklāma nav variants, jādomā radoši

Dzīvojot dinamiskās konkurences apstākļos, kur auditorijas uzmanība ir augstvērtīga deficīta prece, par kuru notiek nepārtraukta cīņa, uzņēmumiem un to zīmoliem ir vitāli svarīgi prast izcelties ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses