Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pēdējā nedēļa, lai pieteiktos konferencei Uzdrīksties uzvarēt!

Atlikušas dažas dienas, lai pieteiktos lielākajai Latvijas jauniešu un skolotāju uzņēmējdarbības konferencei Uzdrīksties uzvarēt!, kas 31. oktobrī Ķīpsalas izstāžu hallē pulcēs jauniešus no visas Latvijas. Konferenci jau piekto gadu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) un Junior Achievement Latvia (JA Latvia), lai izglītotu Latvijas jauniešus par uzņēmējdarbības vidi un tās iespējām. Šī gada tēma – Pievienojies varoņiem biznesā!.

Konference pulcēs 5000 dalībnieku no visas Latvijas, un tās laikā skolēniem, kā arī pedagogiem būs iespēja iedvesmoties no Latvijas spilgtākajiem uzņēmējiem un personībām, lai uzdrošinātos izmēģināt spēkus uzņēmējdarbībā vai jebkura cita sava sapņa īstenošanā. Bezmaksas biļeti dalībai konferencē iespējams saņemt portālā bezrindas.lv līdz 14. oktobrim. 

"Konference #UzdrīkstiesUzvarēt ļauj apjaust veidus un iespējas, kā savus sapņus pārvērst realitātē. Vēlamies iedvesmot un motivēt jauniešus pievērsties uzņēmējdarbības uzsākšanai, tādēļ šī gada tēmas ietvaros Pievienojies varoņiem biznesā! dažādu nozaru pārstāvji dalīsies ar saviem pieredzes stāstiem par to, kā neapstāties pie pirmajām neveiksmēm, turpināt cīnīties un izcīnīt savu vietu biznesā. Kāpēc mēs runājam par varoņiem? Jo ikviena uzdrošināšanās sākt biznesu, izcīnīt un noturēt tam vietu konkurences apstākļos ir varonība, un to apgūt mēs novēlam arī mūsu jauniešiem," norāda JA Latvia vadītājs Jānis Krievāns.

Konferencē ar iedvesmas stāstiem dalīsies visdažādāko nozaru pārstāvji – IT kompānijas Accenture Latvia vadītājs Maksims Jegorovs, e-pasta mārketinga platformas Mailigen dibinātājs Jānis Rozenblats, uzņēmuma Funderful dibinātājs Raimonds Kulbergs, veselīgo graudaugu brokastu ražotāja Muesli Graci dibinātāja Alise Balgalve, Swedbank valdes locekle Ieva Vīgante, Avenei saldējumu ražotājs un dibinātājs Dāvis Dudelis, frizētavas Wood Religion dibinātājs Edgars Rozenvalds, ģitāras efektu un sintezatoru izstrādātāju Gamechanger Audio dibinātājs Iļja Krūmiņš, grupas Carnival Youth mūziķi, un citi, kas ar savu piemēru mudinās jauniešus piepildīt savus sapņus. Pasākumu vadīs pazīstamais šovmenis Renārs Zeltiņš. 

Konference tiek īstenota LIAA projekta Inovāciju motivācijas programma ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu atbalsta Swedbank. Informatīvie atbalstītāji - Diena, Inbox.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses