Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Riteņbraucēju svētki

Pēdējais laiks sakopt savus divriteņus arī tiem, kas to vēl nav izdarījuši. Portālā velo.lv ir sākusies pieteikšanās 31. Rīgas velomaratonam, kas norisināsies 1. jūnijā 11. novembra krastmalā. Rīgas velomaratons ir viens no masveidīgākajiem un nozīmīgākajiem sporta pasākumiem ne tikai galvaspilsētā, bet arī visā Latvijā.

31. reizi rīkotās velosacensības šogad norisināsies trijās distancēs, ļaujot ikvienam atrast sev piemērotāko braucienu. Organizatori aicina startēt kādā no trijām distancēm - Sporta (79 km), Tautas (31,6 km) vai Ģimenes(15,8 km) braucienā. Sporta distance būs vairāk piemērota tiem, kuri ikdienā aktīvi trenējas riteņbraukšanā.Tautas brauciens būs lieliska izvēle aktīvās atpūtas cienītājam, mācību iestāžu kolektīviem, uzņēmumiem un draugu kompānijām. Neregulāri sportojošie aicināti startēt nepilnu 16 kilometru garajā Ģimenes braucienā.

Arī šogad velomaratona distances vedīs pa Rīgas centra ielām un lielajiem tiltiem, ļaujot līdzjutējiem sekot līdzi tam, kā trasē veicas dalībniekiem. Šī būs unikāla iespēja divriteņu braucējiem vienu reizi gadā netraucēti pārvietoties pa pilsētu.

Organizatori padomājuši par balvām ne tikai vislabākos sportiskos rezultātus uzrādošajiem dalībniekiem, bet arī citiem. Ar sacensību atbalstītāju balvām apbalvos darba kolektīvu, kas piedalīsies ar lielāko darbinieku skaitu, vecāko dalībnieku vai dalībnieci, ekskluzīvākā velosipēda īpašnieku, kā arī atraktīvākos un stilīgāk ģērbtos dalībniekus.

Iepriekšējā pieteikšanās 31. Rīgas velomaratonam norisināsies līdz 27. maijam portālā velo.lv. Tāpat no 12.-27. maijam pasākumam pieteikties varēs arī tirdzniecības centrā Spice. Reģistrējoties velobraucienam līdz 18. maijam, dalības maksa ir no 5 līdz 10 eiro. Par paaugstinātu maksu pieteikties varēs arī sacensību rītā, 1. jūnijā, 11. novembra krastmalā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi