Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Rajevskis prognozē, ka Balodis savu politisko nākotni varētu saist'ti ar Latvijas Reģionu apvienību

Rajeckis: Balodis NSL frakciju pamet savas politiskās nākotnes dēļ

Lēmums pamest partijas No sirds Latvijai (NSL) Saeimas frakciju ir loģisks cilvēkam, kurš domā par savu politisko nākotni, komentējot parlamentārieša Ringolda Baloža lēmumu, aģentūrai LETA sacīja politologs Filips Rajevskis.

Viņš teica, ka no NSL jau aizgājuši vairāki politiķi, partijas reitingi ir zemi, bet vēlēšanas drīz. "Šie visi ir signāli, kas cilvēkam, kurš grib būt Latvijas politikā, un kuram patīk būt parlamentārietim, kalpo par iemeslu kaut ko darīt," pārliecināts Rajevskis.

Viņš izteicās, ka arī iemesls pamest partiju tā dēvētās "oligarhu lietas" parlamentārās izmeklēšanas komisijas darba dēļ ir labi piemeklēts.

Taujāts, kuram politiskajam spēkam Balodis varētu pievienoties, Rajevskis sacīja, ka, aplūkojot partiju reitingu tabulu, daudz variantu neesot. Visticamāk, Balodis ies "iemītu taciņu", teica politologs, proti, savu turpmāko darbību politikā saistīs ar Latvijas Reģionu apvienību (LRA), kurai jau pievienojušies divi citi NSL bijušie locekļi - Silvija Šimfa un Arvīds Platpers.

Kā ziņots, Balodis nolēmis izstāties no NSL Saeimas frakcijas, lai tādā veidā paustu savu kritisko attieksmi pret Sudrabas kā "oligarhu lietas" parlamentārās izmeklēšanas vadītājas darbu, aģentūrai LETA atzina politiķis.

Top komentāri

no Jūrmalas
n
Kur dosies Kūtris, kas tagad tik labi iekārtojies?
Smiekls
S
No tā Boloža jēga maza
hopkinsa
h
Rajeckis?!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē