Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Vējonis: Man ir plāns B, kas partijām varētu nepatikt

Taujāts, kā rīkosies, ja partijām neizdosies līdz 26.novembrim vienoties un piedāvāt vairākuma atbalstītu premjera amata kandidātu, Valsts prezidents Raimonds Vējonis intervijā LNT raidījumā 900 sekundes atzina, ka viņam ir "plāns B, kas partijām varētu nepatikt".

Sīkākas detaļas Vējonis neatklāja, bet uzsvēra, ka "pašreizējā brīdī nav nekādi plāni par Saeimas atlaišanu". "Parlaments ir tikko sācis strādāt, vēlētājs ir devis parlamentā pārstāvētajām partijām uzticības mandātu, tagad vajag to attaisnot ar savu darbu," sacīja Valsts prezidents.

Vējonis cer, ka partijas līdz pirmdienai spēs vienoties un piedāvāt risinājumus. "26.novembris ir tas kritiskais brīdis, ja partijas līdz tam nespēs vienoties, tad tām tādas tiesības vairs netiks dotas," uzsvēra Vējonis. 

"Partijas būs parādījušas savu attieksmi pret saviem vēlētājiem, tātad tās nav ieinteresētas kaut kādā normālā rezultātā, tās deldē savu uzticības kredītu, ko vēlētājs tām ir devis," piebilda Vējonis. 

Top komentāri

Biezā Dana
B
Vējš plāno, ūte dara.
gf
g
ja tev Raimi ''palūgs'', tev būs arī plāns C, D, E...
Shēmotājs
S
B plāns- Dana Reizniece Ozola, kas pameta Ventspils partiju un steigā pievienojās ZZS. Vai tad nu bez iemesla? tas, ka būs dāma arī dzirdēts medijos
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē