Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 27. decembris
Inita, Elmārs, Helmārs

Receptes

Savā sulā konservētas baravikas

Savā sulā konservētas baravikas.Sastāvdaļas: baravikas, 9% etiķis, sāls, cukurs, melnie pipari, lauru lapas, ķiploki, mazliet eļļas.Pagatavošana:1. Ielej katliņā ūdeni - pavisam mazliet, apmēram puscentimetra augstumā, lai baravikas sākumā nepiedeg. Tad katlu pieliek pilnu ar sēnēm, uzliek vāku un kādu brīdi vāra.

Lai burkas pagrabā nesprāgst! © DIENA(6)

Ja vārāt un marinējat jau gadu gadiem, iespējams, to jau zināt, taču, ja šī ir tikai jūsu pirmā vai otrā vasara pie konservu katla, turpmāk rakstīto izlasiet rūpīgi.1. Netīras burkasIespējams, jūs meklējat globālus iemeslus, kāpēc kādai burkai pagrabā atkal uzpūties vāciņš, taču vistipiskākais iemesls tam ir nepietiekami tīras burkas.

Zivs lapās © DIENA

Dodoties dabā, uzēst gribas pat vairāk nekā ikdienā mājās, jo svaigais gaiss un fiziskas aktivitātes uzlabo apetīti. Bet kas tad nonāk mūsu ceļojumu somās? Diemžēl bieži vien tie ir kalorijām un cukuriem bagāti našķi, no uzturvērtības viedokļa nebūt ne labākā izvēle, kas, iespējams, dod ātru enerģijas uzrāvienu, un tas arī viss.