Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -3 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Teātris

VEF Kultūras pilī būs skatāms mūzikls visai ģimenei Karlsons

Otrdien, 16.maijā, plkst. 14 un 19 VEF Kultūras pilī notiks Operetes teātra iestudējuma – mūzikla visai ģimenei Karlsons - izrāde. Leģendārā skatuves darba autori ir Ārne Oits (mūzika) un Astrīda Lindgrēne (librets). Titullomā – Kārlis Rūtentāls, Brālītis – Megija Krista-Strautmane; pārējās lomās – Operetes teātra solisti un aktieri; muzikālo pavadījumu nodrošina instrumentālā grupa džeza pianista Madara Kalniņa vadībā.

Latvijas Leļļu teātrī ielauzīsies Gangsteromīte

No 19. maija ar rūpīgi plānotām zādzībām Latvijas Leļļu teātrī sāks uzdarboties rakstnieka Deivida Valjama radītā Gangsteromīte, ko Latvijas bērni pazīst no tāda paša nosaukuma bērnu detektīva, informēja teātra pārstāvji.

Sācies Spēlmaņu nakts skatītāju balsojums

No 2. maija līdz 15. oktobrim Latvijas teātru katalogā Izrades.lv skatītāji var balsot par, viņuprāt, 2022./2023. gada sezonas labāko izrādi, aktrisi un aktieri Latvijas profesionālajos teātros, informēja Latvijas Teātra darbinieku savienības pārstāvis Ričards Vorobjovs.

Gatis Šmits Daugavpils teātrī iestudē komēdiju Pamatnoteikumi

Daugavpils teātrī šobrīd rit darbs pie komēdijas Pamatnoteikumi, tās pirmizrāde notiks 7. maijā. Izrādes režisors ir Gatis Šmits, kuram tas ir pirmais režijas darbs Daugavpilī, savukārt vienai no lomām kā viesmākslinieks ir pieaicināts aktieris Kaspars Zāle.